Annonce
Ikast-Brande

Madpakkehytte i Ejstrupholm skal repareres

Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening har fået hjælp fra den unge lokale tømrer Tobias Schjermer i forgrunden. Han og tre kammerater skal reparere madpakkehytten i baggrunden. Bag Tobias Schjermer ser man fra venstre Søren Gadgaard, Marianne Hansen, Thorbjørn Gaasdal og Helle Nordhejm. Foto: Peter Hald
Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening arrangerer en arbejdsdag i lystanlægget lørdag 12. september.
Annonce

Ejstrupholm: Lørdag 12. september opfordrer Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening byens indbyggere til at være med til en arbejdsdag i lystanlægget.

Der skal laves græspleje, luges og fjernes vildskud, og samtidig går en flok unge håndværkere i gang med at renovere det gamle madpakkehus ved legepladsen overfor Ejstrupholm Hallen.

Tidens tand... eller rettere sagt insekter - har gnavet i den 20 år gamle madpakkehytte, og tre af træ-søjlerne skal skiftes ud. Det samme gælder et bordelement inde i hytten. Det er simpelthen braset sammen, så hytten trænger til kærlige hænder.

Det bliver den 21-årige lokale tømrer Tobias Schjermer, der skal stå for tømrerarbejdet i madpakkehytten sammen med tre håndværker-venner.

Samtidig er der en række andre opgaver i anlægget, som frivillige kan være med til såsom græspleje og lugning, og bestyrelsen i håndværker og borgerforeningen håber, at der kommer mange hjælpere. Især unge og børnefamilier er meget velkomne.

- Når man hjælper med sådan et projekt, så får man jo "medejerskab" og er med til at bidrage til hele det arbejde, som er i gang her i anlægget, siger Søren Gadgaard, der er formand for håndværker og borgerforeningen.

Annonce

Anlæg fylder 100 år

Sammen med andre foreninger og frivillige i byen arbejder medlemmer af håndværker og borgerforeningen med til at forskønne og forbedre Ejstrupholms gamle lystanlæg, der kan fejre 100 år om tre år.

Tobias Schjermer er et godt eksempel på, at den unge generation også bidrager, og det gør han gerne:

- Da jeg var barn, kom jeg jo meget her i hytten og på legepladsen, fortæller han.

Den unge tømrer har i øvrigt skaffet sponsorstøtte fra sin arbejdsplads Kilstrup & Pedersen i Løsning, der leverer nye betonpiller til hytten.


Vi gør det hyggeligt, og vi opfordrer familierne til at tage børn med.

Søren Gadgaard, formand for Ejstrupholm Håndværker og Borgerforening


Håndværker og borgerforening har tidligere i april haft en arbejdsdag, men her kunne man ikke være mere end ni på grund af corona-restriktionerne.

Denne gang kan man samle mange flere.

- Vi gør det hyggeligt, og vi opfordrer familierne til at tage børn med, siger Søren Gadgaard.

Helle Nordhejm fra foreningen oplyser, at arbejdsdagen lørdag 12. september begynder klokken 9.

- Vi er klar med morgenkaffe og frokost, og så bliver vi ellers ved så længe, at kræfterne rækker, og folk synes det er sjovt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Jung giver koncert i Vejle Musikteater

Billund

Det er en ommer!

Vejle

Smittetrykket er fortsat bekymrende højt: Se de nyeste coronatal for Vejle her

Annonce