Annonce
Vejle Boldklub

Mads Greve spillede med flænge i hovedet

Mads Greve og VB skal i kamp igen mandag 6. juli, når FC Roskilde kommer til Vejle. Arkivfoto: Mette Mørk
Efter en periode med kamp hver tredje eller fjerde dag glæder Mads Greve sig til en normal træningsuge.

Køge: Mads Greve spillede hele kampen med en forbinding om hovedet, da VB tirsdag aften mødte HB Køge.

Forbindingen skyldtes, at Greve i det sidste træningspas op til kampen fik en flænge i hovedet.

- Flængen blev limet, og det gik fint – forbindingen generede mig ikke, sagde Mads Greve efter kampen i Køge, som VB tabte med 2-1.

Annonce

I hovedparten af kampen havde VB-holdet efter Mads Greves vurdering udmærket kontrol over det, der foregik på banen. I den første times tid skabte HB Køge ingenting, og efter lidt mere end en times spil kom VB foran med 1-0 på en scoring af netop indskiftede Kjartan Finnbogason.

- Vi havde kampen, hvor vi gerne ville, men efter vi kom foran, overlod vi for meget til dem og kom til at stå for langt tilbage, sagde Mads Greve.

Det udnyttede HB Køge til to flotte scoringer, der rakte til sejr.

- HB Køge lavede to fantastiske mål, og de mål kom på skud, der nok næppe går ind hver gang, som Mads Greve udtrykte det.

Effiong Nsungusi stod for sjællændernes første træffer, der han resolut vendte rundt i straffesparksfeltet og sparkede bolden op i det ene målhjørne, mens Martin Vingaard stod for mål nummer to, som han satte ind med et perfekt spark fra banens midte.

Får bedre tid til forberedelse

VB spillede i Køge kamp nummer fire på 10 dage, og nu venter der en længere pause inden den næste. Den spilles mandag 6. juli, når FC Roskilde kommer en tur til Vejle.

- Vi har generelt klaret de mange kampe fint, og jeg mener ikke, vi har set trætte ud, men samtidig bliver det godt, at vi nu får en normal træningsuge og lidt bedre tid til at forberede os på vores næste kamp, sagde Mads Greve.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce