Annonce
Egtved

En nær ven af stedet: Mads Langer holdt bryllupsfest på Engelsholm Slot

Mads Langer holdt lørdag sit bryllup på Engelsholm Slot. Foto: Krestine Havemann
Sanger og sangskriver Mads Langer blev i weekenden gift med Julie Lillelund. Det blev fejret på Engelsholm Slot, der har en særlig plads i hans hjerte.

Engelsholm: Det smukke, hvide Engelsholm Slot omgivet af den skønneste natur dannede i weekenden rammen om Mads Langer og hans hustru Julie Lillelund Langers bryllupsfest. Lørdag blev parret viet i Nørup Kirke, hvorefter bryllupsfesten foregik på slottet.

Det er på ingen måder tilfældigt, at det var lige netop dét sted, brylluppet skulle fejres. Mads Langer har nemlig en stærk tilknytning til stedet.

- Mads var i halvandet år underviser på højskolen fra 2008 til 2009 og er siden blevet ved med at vende tilbage til højskolen i forskellige sammenhænge og er en nær ven af stedet, fortæller forstander Jakob Bonderup.

Den landskendte sangskriver startede dengang sangskriverlinjen, som stadig er en fast linje på skolen. Siden 2015 har han også været musikalsk tovholder på den årlige Engelsholmkoncert i august.

- Normalt har vi ikke kapacitet til den slags festligheder, men vi har én weekend om året, hvor slottet er ledigt. Her kan ansatte og folk med særlig tilknytning til stedet få lov at leje det til eksempelvis sådan et bryllup, forklarer forstanderen.

Mads Langer holdt lørdag sit bryllup på Engelsholm Slot. Foto: Krestine Havemann

Fest over flere dage

Selve brylluppet fandt sted lørdag, men allerede fredag startede fejringen med en fest for cirka 150 gæster. Lørdag stod den egentlige bryllupsfest, hvor omkring 100 mennesker var med til at fejre de nygifte.

- Der var rigtig mange i selskabet, som aldrig havde set Engelsholm, men de havde hørt meget om det. De gav udtryk for, at de syntes, det var spændende selv at opleve det sted, som de har hørt Mads tale om med så meget varme og positivitet, siger Jakob Bonderup og fortsætter;

- Personligt glæder det mig meget, at Mads føler en så stærk og positiv tilknytning til stedet, at han gerne ville holde sit bryllup her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

DBU: Kampen genoptages efter Eriksens kollaps

Annonce