Annonce
Vejle

Maja vil hjælpe dig med at smide de ekstra kilo

Maja Kjær fra Vejle har etableret virksomheden MK Coaching, hvorigennem hun vil hjælpe folk med at ændre livsstil. Foto: Lars Saugbjerg
MK Coaching - det er navnet på Maja Kjærs nye firma, hvor hun arbejder med online coaching i forbindelse med vægttab og livsstilsændringer.
Annonce

Vejle: Hun har prøvet det på egen krop, smidt overflødige kilo og ændret kostvaner.

22-årige Maja Kjær fra Vejle har netop etableret sit eget firma, MK Coaching. Det stod ellers ikke skrevet i kortene, at hun skulle være selvstændig.

Planen var at blive socialrådgiver, men den unge iværksætter kom på andre tanker efter et forløb, hvor hun omlagde sin kost, tog sin træning alvorligt - og dermed tabte 12 kilo.

- Det var en øjenåbner, og forløbet fik mig til at indse, at jeg fremover vil arbejde med kost og træning, fortæller Maja Kjær, der er uddannet personlig træner.

Hendes nye virksomhed har hurtigt taget fart. Foreløbig er 35 klienter tilknyttet.

- Jeg har også hjulpet min mor, der ved kostomlægning har tabt 22 kilo, endda uden træning. Hun lider i øvrigt af fibromyalgi.

Annonce

Konceptet

Når klienten har taget kontakt til Maja Kjær, for eksempel via mkcoaching.dk, modtager vedkommende - efter en samtale om forløb, mål og pris - en app, der blandt andet indeholder skræddersyede kostplaner.


Træning er ikke et must, hvis du vil smide nogle kilo.

Maja Kjær


- Planerne er tilpasset 100 procent til klienten i forhold til livretter eller ting, de ikke bryder sig om. Måske har de børn eller andre ting i hverdagen, som kostplanerne skal tilpasses. Der er også mulighed for at få træningsprogrammer, men det er ikke et krav, fortæller Maja Kjær.

Mange er ikke i stand til at træne.

- Det kan være, at klienten har en kronisk sygdom, der gør træning umulig. Det er på ingen måde nødvendigt at træne for at tabe sig; det handler om kalorieunderskud gennem kosten.

Når man deltager i et online coaching-forløb, står Maja Kjærs vejledning til rådighed 24-7.

Annonce

Et realistisk mål

- Jeg vil hjælpe mennesker, løse deres problemer, give dem glæde og bedre livskvalitet. Det er mega fedt, når man får beskeder fra klienter, der med min hjælp har formået at omlægge deres vaner, smiler Maja Kjær.

Maja Kjær er uddannet personlig træner, og sammensætter gerne et træningsprogram i forbindelse med sin online coaching. PR-foto

Det er ikke let at lave en livsstilsændring uden hjælp. For hvor skal man starte? Man kan altid finde en mirakelkur, hvor man kan tabe sig nogle kilo.

- Men hvad så bagefter? Der er jo stor forskel på en kur og en livsstilsændring. Med den rette hjælp kan du faktisk spise helt almindelig mad, alt fra pizza til lasagne. Det handler om mængden.

- Ofte stiller man for høje krav til sig selv, og så ender det med, at man ikke kan gennemføre. Dermed føler man sig som en fiasko. Hvis vanerne skal omlægges, skal målet også være realistisk, lyder det fra Maja Kjær.

Et forløb varer fra minimum tre måneder - op til flere år, alt efter klientens mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Med misk mask maske på

Vejle

Lokalt netmedie har droppet Vejle-nyheder

Annonce