Annonce
Trekantområdet

Mand død efter redning i vandet under Den Ny Lillebæltsbro

En mand omkom fredag i vandet under Den Ny Lillebæltsbro. Politi og redningsberedskab var hurtigt fremme, men desværre forgæves. Foto: Henrik Juel Skovrider
Selvom han blev bjærget og hastet til hospitalet, stod mandens liv ikke til at redde. Uafhængige Politiklagemyndighed undersøger omstændighederne.
Annonce

Fredericia: En tragisk hændelse fandt sted i vandet lige nord for Den Ny Lillebæltsbro fredag.

Sydøstjyllands Politi fik kort før middag melding om en mulig drukneulykke, og redningsberedskabet inklusive helikopter rykkede ud. Fredericia Dagblads reporter på stedet observerede, at der holdt en bil midt på broen.


Klokken 15.24 får vi at vide, at manden er afgået ved døden på Odense Universitetshospital.

Sydøstjyllands Politis vagtchef


På jorden ved Lyngs Odde sås desuden en egentlig lægehelikopter, ambulance, politi og Trekantområdets Brandvæsen med redningsbåd.

Klokken 11.45 blev en mand fundet i farvandet, bjærget og kørt på sygehus.

Klokken 15.24 får vi at vide, at manden er afgået ved døden på Odense Universitetshospital, oplyser politiets vagtchef, Jesper Brian Jensen, til Fredericia Dagblad:

- Den Uafhængige Politiklagemyndighed er tilkaldt og overtager sagen, da der var politi til stede ved selve hændelsen. Det er normal procedure.

Politiet kan ikke oplyse yderligere om disse omstændigheder. Ej heller noget om mandens alder eller hjemby.

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen, der ikke selv er selvmordstruede. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker, og du kan gøre det anonymt.

  • Du kan kontakte Livslinien på 70 20 12 01 alle dage mellem klokken 11.00 og 5.00, og du kan chatte med Livslinjen på Livslinien.dk.
  • Du kan også kontakte Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade på 70 10 18 18 mandag fra klokken 09.00 til 19.00 og tirsdag til torsdag fra klokken 16.00 til 19.00 eller besøge foreningens hjemmeside på Lmsos.dk, hvor der er mulighed for chat og aftaler.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Lyntesterne finder flest smittede i Vejle: Derfor er de også glade for at pode til langt ind i foråret

Give For abonnenter

Tidligere nærradio-formand skal for retten: Tiltalt for at have raget knap en halv million kroner til sig

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Annonce