Annonce
112

Mand fra Give gik amok: Sprøjtede startspray i ansigtet på 25-årig

Arkivfoto: Michael Bager
En 33-årig mand fra Give bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør, efter han - ifølge politiet - var involveret i to voldsepisoder i Herning og Ikast torsdag aften.

Give: En 33-årig mand fra Give forventes fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Herning senere i dag på baggrund af to voldsepisoder torsdag aften.

Første gang den 33-årige gjorde sig uheldigt bemærket, var omkring klokken 18.45 på en adresse i Søndergade i Herning, hvor han bankede på døren til en lejlighed beboet af en 25-årig mand.

Den 33-årige spurgte efter en navngiven person, som imidlertid ikke befandt sig i lejligheden.

Der var derimod tale om den 25-årige mands nabo, men den forklaring stillede ikke manden fra Give tilfreds, så da den 25-årige nægtede at lukke ham ind, fik han sprøjtet startspray - der normalt anvendes som starthjælp til genstridige motorer - i ansigtet. Han blev desuden slået på skulderen med en skovl, inden det lykkedes ham at låse døren, hvorefter den 33-årige mand fortrak fra stedet.

Det var ikke det sidste, ordensmagten hørte til manden fra Give: Klokken 23.18 blev politiet kaldt ud til husspektakler på en adresse i Svaneparken i Ikast.

Her havde den 33-årige slået en 60-årig kvinde så hårdt i baghovedet med en spiritusflaske, at der var var gået hul, og han havde angiveligt også lagt armen om hendes hals bagfra og på den måde taget en form for kvælertag på hende.

Denne gang lykkedes det politiet at anholde manden, som blev skønnet påvirket af stoffer eller alkohol. Han blev taget med på politistationen, hvor han fortsatte med at fremture og blandt andet fremsatte trusler på livet mod en betjent og hans familie.

Politiets opfattelse er, at der ligger samlivsproblemer bag de to hændelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce