Annonce
Vejle

Mand hentet i helikopter ved psykiatrisk bosted i Vejle: Politiet efterforsker det som en personfarlig sag

En mand er fløjet til hospitalet efter en episode som politiet betragter som en personfarlig sag. Privatfoto
Sydøstjyllands Politi rykkede mandag aften ud til et psykiatrisk bosted på Sukkertoppen i Vejle. Politiet efterforsker det som en personfarlig sag.
Annonce

Vejle: Sydøstjyllands Politi rykkede talstærkt ud til et psykiatrisk bosted mandag aften ved 18.30-tiden. En mand blev kort efter hentet i en ambulancehelikopter, og samtidig blev et område ved bostedet på Sukkertoppen på Søndermarken i Vejle afspærret for at sikre spor.

Politiet var til stede med to patruljevogne og en indsatsledervogn. Derudover blev der også sendt en ambulance til stedet.

Et område ved et psykiatrisk bosted på Sukkertoppen i Vejle var mandag aften afspærret, fordi politiet skulle sikre spor. Foto: Flemming Larsen

Vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, Jeppe Thranum, oplyser til Vejle Amts Folkeblad, at området er afspærret, da politiet er i gang med at foretage tekniske undersøgelser på stedet.

- Vi efterforsker det som en personfarlig sag, og derfor har jeg ikke yderligere oplysninger lige nu, siger vagtchefen. Han bekræfter dog, at en mand er blevet fløjet til hospitalet i helikopter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce