Annonce
Vejle

Mand kørte ind i traktor: Måtte klippes ud af bilen

TrekantBrand og Falck i Bredsten måtte have det tunge grej i brug for at få bilisten fri. Foto: Flemming Larsen
En 49-årig mandlig bilist kørte lørdag ind i en traktor på en vigeplads på Ribe Landevej. Manden måtte klippes fri fra bilen.

Nr. Vilstrup: En 49-årig mandlig bilist fra Fredensborg måtte lørdag eftermiddag klippes fri fra sin bil, efter han var kørt ind i en traktor, der holdt på en vigeplads på Ribe Landevej kort før Nr. Vilstrup på vej mod Vejle.

Mandskabet fra brandvæsenet måtte have det tunge grej i brug for at få personen klippet ud af bilen.Foto: Flemming Larsen.

TrekantBrand fik anmeldelsen om et færdselsuheld med fastklemte klokken 13.23.

Brandfolk fra Vejle, Falck i Bredsten, en ambulance og en lægeambulance blev sendt afsted. Mandskabet måtte have det tunge grej i brug for at få den 49-årige klippet ud af bilen.

Annonce
Mandskabet fra brandvæsenet måtte have det tunge grej i brug for at få personen klippet ud af bilen.Foto: Flemming Larsen.

Den mandlige bilist var kørt ind i traktoren bagfra, mens traktoren holdt stille på vigepladsen. Traktorføreren var ikke i traktoren, da uheldet skete.

Mandskabet fra brandvæsenet måtte have det tunge grej i brug for at få personen klippet ud af bilen.Foto: Flemming Larsen

Manden var ved bevidsthed, mens redningsmandskabet arbejdede med at få bilisten frigjort. Ifølge vagtchef Hans Hoffensetz fra Sydøstjyllands Politi fik den 49-årige skader på sine ben ved ulykken.

Ribe Landevej var totalt spærret i en times tid, mens der blev arbejdet på uheldsstedet.

Ribe Landevej var totalt spærret i en times tid, mens der blev arbejdet på uheldsstedet. Foto: Flemming Larsen
Den mandlige bilist sad fastklemt i sin bil i en halv times tid, inden det lykkedes for redningsmandskabet at få ham klippet fri. Foto: Flemming Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce