Annonce
forside

Mand mishandlet og voldtaget på hotel - Nu skal sagen for retten

Sagen om vold og voldtægt på Vejle Center Hotel gennemføres ved Retten i Kolding. Arkivfoto

Sagen blev i første omgang berammet til 11. april, og nu skubbes den yderligere til 6. juni efter anmodning om en mentalundersøgelse af den ene af de tiltalte.

Annonce

Vejle: I anklageskriftet mod to 38-årige vejlensere, som mødte op ved Retten i Kolding mandag, lyder det, at de udøvede vold med karakter af mishandling mod en 42-årig mand.

Voldsepisoden fandt sted på Vejle Center Hotel 7. december sidste år kort før klokken 18.

Her blev den 42-årige ifølge politiet slået og trampet på i hovedet og på kroppen af den ene af de 38-årige mænd, mens den anden filmede volden med sin mobiltelefon.

Filmet blev der også, da den 42-årige blev kommanderet til at tage sit tøj af og lægge sig på gulvet. Herefter tvang den ene tiltalte, ifølge anklageskriftet, en tom plastikvandflaske op i anus på den 42-årige.

Derfor er de to 38-årige vejlensere også tiltalt for voldtægt i form af andet seksuelt forhold end samleje med den 42-årige.

Annonce

Nye oplysninger

Det har hidtil været begrænset, hvor meget politiet har ønsket at fortælle om sagen, og grundlovsforhørene er foregået for lukkede døre.

Det samme skete mandag.

Her anmodede anklagemyndigheden om at få den ene af de tiltalte mentalundersøgt, inden sagen endelig skal behandles for en domsmandsret.

Sagen blev oprindeligt berammet til 11. april, men blev dengang udsat, fordi den forurettedes bistandsadvokat ikke kunne deltage.

- Siden er der kommet nye oplysninger i sagen, som gør, at vi har anmodet om at få den ene af de tiltalte mentalundersøgt, fortæller anklageren.

Det drejer sig om ham, der er tiltalt for at udøve volden og krænkelserne med plastikflasken.

Det er endnu uvist, hvad dommerens kendelse bliver i forhold til mentalundersøgelsen.

Under alle omstændigheder skal sagen endelig behandles for en domsmandsret den 6. juni, oplyser anklager Tobias Engby.

De to tiltalte skal fortsat

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Plejehjemsledelse mødes med utilfredse ansatte: 'Vi har givet hånd på, at vi kører sagen internt'

VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Annonce