Annonce
Ikast-Brande

Mand stak af efter trafikulykke

Annonce

Ejstrupholm: En 35-årig mand fra Nr. Snede var lørdag 25. maj klokken 19.02 skyld i et færdselsuheld i t-krydset Søndergade/Ikastvej i Ejstrupholm.

Da den 35-årige svingede fra Søndergade ud på Ikastvej, overholdt han ikke sin ubetingede vigepligt. Det betød, at en 53-årig mandlig medtrafikant fra Ikast, der kom kørende ad Ikastvej i nordlig retning, måtte foretage en undvigemanøvre for at undgå påkørsel af den svingende bil. Derved kom han over i den modsatte vejbane, hvor en 28-årig kvinde fra Vejle kom kørende med sin familie i den modsatte retning med det resultat, at de to biler stødte sammen.

Personerne i begge biler blev kørt på sygehuset i henholdsvis Herning og Horsens med knubs, mens den 35-årige mand fra Nr. Snede, der var skyld i uheldet, tog flugten.

Det lykkedes dog ret hurtigt politiet at finde frem til manden via bilens ene nummerplade, men da patruljen opsøgte manden på hans bopæl, var han ikke specielt samarbejdsvillig.

Det lykkedes dog for politifolkene at få alkometertestet manden, som viste sig ikke at være spirituspåvirket. Til gengæld står han nu til et bøde på 5000 kroner for at være flygtet fra ulykkesstedet samt en ubetinget frakendelse af kørekortet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ikast-Brande

Skoleledelse flytter med

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce