Annonce
Kultur

Mange krav til ny Remise-direktør

Remisen i Brande blev bygget i 1913 og har i sin tid som værksted og "garage" huset mange lokomotiver. Nu om dage er det Brandes førende kulturinstitution. Arkivfoto
Ny direktør for RemisenBrande skal være god til planlægning, ledelse og økonomi og have erfaring med fundraising.
Annonce

Brande: Processen med at finde en afløser for Pia Stræde Palmelund, der efter mere end 13 års ansættelse forlader posten som direktør for RemisenBrande ved årsskiftet, er sat i gang. Gode lederegenskaber og ditto forhandlingsevner samt erfaring med fundraising er nogle af de kvalifikationer, hendes afløser skal besidde.

Det fremgår af den stillingsbeskrivelse, Remisens bestyrelse har fået udarbejdet.

Udover de nævnte egenskaber skal den ideelle kandidat være stærk til økonomistyring og planlægning, have god kommerciel indsigt og en relevant faglig baggrund og erfaring indenfor kreative erhverv, kultur og arbejdet med frivillige.

Fristen for at søge stillingen er 3. november, hvorefter resten af måneden er afsat til samtaler og tests. Til det formål er der nedsat et ansættelsesudvalg bestående af fem af Remisens bestyrelsesmedlemmer: Formand Holger Skott, næstformand Peder Holt, Karen Skyum Donslund, Erik Lauritzen og Ikast-Brande Kommunes repræsentant i bestyrelsen, Helle Mathiasen (V), der er formand for kommunens kultur- og fritidsudvalg. Det sjette og sidste medlem af ansættelsesudvalget er Ikast-Brande Kommunes direktør for børn og fællesskaber, Rasmus Byskov-Nielsen.

Pia Stræde Palmelund meddelte ved udgangen af september bestyrelsen, at hun forlader sin stilling som administrerende direktør for RemisenBrande ved årsskiftet for at stå i spidsen for etablering og udvikling af erhvervs- og kulturinstitutionen Slagteriet i Holstebro.

Hun oplyste ved samme lejlighed, at hun ikke har planer om at forlade Brande, hvor hun bor sammen med sin familie.

RemisenBrande

I 1971 blev remisen i Brande lukket efter at have eksisteret som lokomotiv-værksted i 58 år. Men efter en restaurering fik den gamle remise mange år senere en helt ny funktion som kulturinstitution.

I september 2006 blev Brandes nye kultur- og konferencecenter, RemisenBrande, nemlig indviet. Den rustikke og rummelige remisebygning bruges til koncerter, teater, kurser, konferencer, møder, selskaber, modeshows, udstillinger og messer.

RemisenBrande drives og ejes af RemisenBrande Fond, der er en erhvervsdrivende fond stiftet af Brande Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sagen om Sofie er ikke enkeltstående: Flere handicappede har lidt eller er døde i bad uden opsyn

Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce