Annonce
Alarm 112

Mange uheld på vejene torsdag - tre af dem skete i det omdiskuterede kryds ved Roms Hule

Der skete tre uheld ved Roms Hule og Horsensvej i løbet af torsdag. Arkivfoto: Torben Juhler
Krydset Roms Hule-Horsensvej kan være farligt - i al fald lagde stedet asfalt til tre sammenstød torsdag.

Vejle: Torsdag bød på flere færdselsuheld i Vejle.

Det første blev anmeldt klokken 07.03, hvor en 60-årig kvinde skulle svinge fra Roms Hule og til venstre ud på Horsensvej.

Her påkørte hun en varebil med en 22-årig vejlenser bag rattet. Han kom kørende i nordlig retning på Horsensvej.

Annonce

Der skete ikke personskader, men kvindens bil blev skadet, og morgentrafikken kom også i problemer som følge af påkørslen.

Klokken 14.05 var den gal igen i samme kryds.

Her skulle en personbil ført af en 77-årig vejlensisk kvinde svinge til højre fra Horsensvej til Roms Hule. I den forbindelse overså hun en knallert, som kørte på cykelstien i nordlig retning på Horsensvej.

Den 62-årige mand på knallerten blev ramt på højre side og måtte indlægges på sygehuset som følge af påkørslen, fortæller vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Trafikken blev påvirket

Tredje uheld i samme kryds skete klokken 15.15, da en 36-årig mand fra Jerlev kørte ad Horsensvej i nordøstlig retning. Ved Roms Hule skulle en 83-årig kvinde i personbil svinge ud fra Roms Hule til Horsensvej og overholdt ikke sin ubetingede vigepligt.

Det resulterede i, at den 36-årige bilist forsøgte at undvige, men i stedet kørte ind i venstre side på kvindens bil. Der skete ingen personskader, fortæller Mikkel Ross og tilføjer, at eftermiddagstrafikken dog blev påvirket af uheldet.

Det skyldtes også, at TrekantBrand måtte ud og tage sig af en mindre forurening på kørebanen i forbindelse med sammenstødet.

Endelig skete der et uheld en halv time senere i Windfeld-Hansens Gade.

Her var der køkørsel, og det var en 20-årig bilist fra Vejle ikke opmærksom på. Derfor kørte han op bag i en forankørende personbil med en 48-årig mand fra Stilling bag rattet.

Sidstnævnte måtte til tjek på skadestuen på grund af nakkesmerter, og oprydningen tog desuden en lille times tid, så også her blev trafikken påvirket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce