Annonce
Jelling

Mange vil være halbestyrer - men de må vente med at søge jobbet

Det er snart højtid for Gormshallen, hvor der er travlt med sportsaktiviteter og arrangementer gennem hele vinteren. Arkivfoto: Leif Baun

Efter Marianne Sigtenbjerggaards afgang som centerleder i Gormshallen har mange meldt deres interesse i jobbet. Men der går flere måneder, før der kommer et stillingsopslag, fortæller hallens bestyrelse.

Annonce

Jelling: Går du og drømmer om at blive den nye centerleder i Gormshallen, må du væbne dig med tålmodighed.

Det fortæller Bjarne Siersbæk, formanden for Gormshallens bestyrelse. Han har allerede modtaget flere henvendelser, efter at nyheden om Marianne Sigtenbjerggaards stop som centerleder for nylig kom frem.

- Rigtig mange har henvendt sig, fordi de godt kunne tænke sig jobbet. Vi har dog aftalt i Gormshallens bestyrelse, at vi i første omgang ikke går ud og finder deciderede erstatninger for Marianne og Knud Sigtenbjerggard (han trak sig tilbage i marts, red.). Vi går ikke i gang med at finde en panikløsning, men er nødt til at bruge noget tid på at undersøge, hvordan den fremtidige struktur skal være, siger Bjarne Siersbæk.

- Men det er klart, at vi skal have ansat nye folk. Alle er naturligvis velkommen til at henvende sig, men man skal lige vente et halvt års tid, hvis man er interesseret i at blive centerleder, supplerer han.

Vi går ikke i gang med at finde en panikløsning, men er nødt til at bruge noget tid på at undersøge, hvordan den fremtidige struktur skal være.

Bjarne Siersbæk, formand i Gormshallens bestyrelse
Annonce

Hjælp til køkkenet er på vej

I mellemtiden er det Gormshallens køkkenleder, Annette Skov Poulsen, som de kommende måneder også kommer til at være midlertidig centerleder. Til at hjælpe hende med madopgaverne søges der nu en assisterende køkkenleder

- Hallens højsæson er om vinteren, og kalenderen er godt fyldt op med arrangementer, så Annette har naturligvis brug for køkkenassistance snarest muligt. Fra bestyrelsens side vil vi også hjælpe med diverse opgaver, siger Bjarne Siersbæk.

31. oktober har Marianne Sigtenbjerggaard sidste arbejdsdag i Gormshallen, inden hun begynder i et nyt job hos Harresø Kro. Den er ejet af OK-Fonden og er en socioøkonomisk virksomhed, der samtidig er et uddannelsessted for unge med særlige behov.

- På kroen skal jeg være personen med de mange kasketter på. Her bliver der alt fra køkkenarbejde til forskellige projekter med de unge. Det bliver et givende job, som jeg glæder mig rigtig meget til, fortalte Marianne Sigtenbjerggaard for nylig til avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce