Annonce
112

Mange villaer udsat for indbrud i weekenden

Politiet blev i weekenden kaldt ud til en lang række indbrud. Arkivfoto: Michael Bager
Efter en periode med relativt få indbrud har ualmindeligt mange villaer i Kolding Kommune været udsat for indbrud i weekenden.
Annonce

Kolding: Usædvanligt mange villaer i og omkring Kolding har været udsat for indbrud henover weekenden.

På Vesterager i Almind har en eller flere tyve været på besøg i to villaer. Det ene indbrud skete mellem fredag klokken 13.00 og 23.35. Gerningsmanden kom ind i huset via et opbrudt soveværelsesvindue, hvorefter hele huset blev gennemrodet. Der er stjålet nogle smykker samt en bærbar computer.

Det andet indbrud på Vesterager skete fredag mellem klokken 16 og 23.40. Ligesom i den første villa blev der opbrudt et vindue og hele huset gennemrodet, men der er umiddelbart ikke blevet stjålet noget.

- Tidspunkt, sted og fremgangsmåde er det samme, så det tyder på, at det er samme gerningsmand, forklarer vagthavende hos Sydøstjyllands Politi.

I Vamdrup blev der fredag mellem 7.30 og 20.00 stjålet en iPad, en bærbar PC og en Samsung mobiltelefon fra en villa på Hvidøre. Gerningsmanden kom ind gennem en opbrudt hoveddør og rodede i hele huset.

På Januarvænget i Bramdrupdam blev der mellem tirsdag klokken 08.00 og lørdag 14.00 stjålet smykker fra en villa. Gerningsmanden har aflistet en rude ind til soveværelset og kom ind i huset derigennem.

Annonce

Kolding by også ramt

Lørdag mellem 14.30 og 23.00 var der indbrud i en villa på Carl Plougs Vej i Kolding. Der er blevet knust et stuevindue, og der er stjålet nogle smykker, oplyser vagthavende.

En villa på Havesangervej i Kolding blev søndag klokken 17.16 udsat for et lignende indbrud, da en sten blev brugt til at knuse en rude til en terrassedør. Gerningsmanden har rodet i hele huset, men det vides endnu ikke, om der stjålet noget.

I en villa på Munkevænget blev der stjålet to el-boremaskiner og noget værdifuldt bestik i tidsrummet mellem fredag klokken 12 og lørdag klokken 13. Gerningsmanden kom ind i huset gennem en terrassedør, som blev brudt op med et koben.

- Vi har haft en forholdsvis stille periode med indbrud på det seneste, så det er ærgerligt, der har været så mange i denne weekend. Vi efterforsker selvfølgelig i det, men med så spredte gerningstidspunker, steder og fremgangsmåder er det svært at se den røde tråd i det nu her, siger vagthavende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce