Annonce
Egtved

Mangfoldigt marked med lopper, kræmmere og antik

Lørdag 9. februar er der Antik, samler- og kræmmermarked i Vandel Idrætshal, hvor der meldes om mange solgte stande og store forventninger til god og hyggelig atmosfære. Privatfoto

Lørdag 9. februar slås dørene op for årets Antik, samler- og kræmmermarked i Vandel Idrætshal, og der meldes om rigtigt mange solgte stande.

Vandel: - Det er anden gang, vi holder markedsdagen, og det tegner til at blive lige så hyggeligt som sidste år, da rigtig mange har købt en stand, lyder det fra arrangørerne bag Antik, samler- og kræmmermarked, der foregår i Vandel Idrætshal lørdag 9. februar.

I en pressemeddelelse fra arrangørerne skriver de blandt andet, der har været stor lokal opbakning, men også folk langvejs fra har fundet vej til Vandel. Der er mange, som er nye sælgere for en dag. De sælger ud af arvegodset og det, man er vokset fra, og det er medvirkende til, at gæsterne kan gøre spændende fund.

Ved standene sælges ting og sager fra gemmerne som indbo, brugskunst, hobbyting, babyting, antik, brugt tøj og sko til store og små, legetøj, antikt legetøj fra samlere, håndarbejde, malede sten, naturprodukter, Tupperware, kort, fuglehuse, ure, frimærker, plakater, honning, grammofonplader, og meget, meget mere til.

- En fotograf sælger egne motiver. Der er stande med nyt tøj, så der er mulighed for at blive ekviperet, endda i interimistiske prøverum. Man kan også købe, ægte håndlavede guld- og sølvsmykker, og mon ikke børnene kan blive malet i ansigtet, når de kommer forbi børnehaven Bøllens stand. Nogle arbejder ved deres stande. Det kan da kun blive hyggeligt, lyder det fra markedets arrangører i pressemeddelelsen.

Annonce

Lopper fra museet

Randbøl Sogns Museum har fået doneret rigtig mange fine genbrugsting, som de frivillige i museumsforeningen vil sælge til gode priser. Her vil være både nyt og brugt indenfor småmøbler, malerier, køkkenting, julestads, legetøj for både samlere og børn, bøger og ikke mindst pyntegenstande.

- Vores mål er at lave et overskud til fordel for vores lokale museum og Vandel Idrætshal. Museet er i fuld gang med at renovere kælderen, hvor der skal være en ny udstilling om den gamle flyveplads, som betød meget for lokalområdet. Også legetøjsudstillingen fra 1890 til 1980 bliver udvidet med et børne- og ungdomsværelse, og vi glæder os til at vise det frem, skriver foreningen til avisen.

Gennem hele dagen vil cafeteriet være åbent. Der er gratis adgang og parkering. Det anbefales, at man husker at have kontanter på lommen.

Antik samler- & kræmmermarked finder sted lørdag 9. marts fra klokken 9 til 15 i Vandel Idrætshal.

Arrangørerne bag er Vandel Idrætshal og Randbøl Sogns Lokalarkiv og Museumsforening

Skulle man få lyst til at få en stand, kan det nås indtil torsdag 7. februar klokken 14.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Er du træt af private p-vagter? Kommunens p-vagter har venlige postkort med i tasken

Annonce