Annoncørbetalt indhold

Mangler du et sted til dine haveting? Byg et haveskur

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du har en have, så er der ingen tvivl om, at det er rigtig rart også at have et haveskur. Det er nemlig rigtig praktisk at have et sted til alle sådan nogle ting såsom haveredskaber, grill, plæneklipper, brænde, havemøbler i vinterhalvåret m.m.


Annonce

Hvis ikke du allerede har et sted til alle dine ting, skal du derfor overveje at bygge et skur. Men hvordan kommer du egentlig i gang med det?


Lav en tegning over dit nye skur

Der findes en nem løsning, som er at vælge et færdigbygget skur. Der kan dog være flere grunde til, at de færdigbyggede skure ikke lever op til dine krav. Hvis dette er tilfældet, kan du sagtens bygge det selv. Vælger du at bygge det selv, er første skridt at lave en tegning over det. Imens du laver en tegning over dit nye skur, er det nødvendigt at finde ud af, hvor stort det skal være. Det kommer helt an på, hvor meget plads du har i din have samt hvor mange ting, du har brug for opbevaringsplads til. Det er nemlig både en mulighed at lave et lille skur til lidt brænde eller et stort skur til både cykler og grill.


Find materialer til dit skur

Der er forskellige muligheder, når det kommer til materialer til dit nye skur. Når du vælger materialer, er det vigtigste, at du vælger nogle, der holdbare. Dit skur skal holde til alle slags vejrforhold, så derfor er det også værd at bruge tid på at finde nogle gode og holdbare materialer.


Desuden er det altid en god idé at prissammenligne hos flere forskellige forhandlere, før du køber noget.


Kast dig ud i at bygge

Den mest udfordrende del er at bygge dit skur, men hvis du tager ét step ad gangen og bruger din tegning, så er det ikke en særlig stor udfordring.


Hvis du alligevel støder på problemer, er det altid muligt at kontakte en tømrer for hjælp.


Pynt op omkring dit skur

Når først dit skur står klar, så er det på tide at få det til at passe rigtigt ind i din have. F.eks. kan du male det, så det passer til dit hus, dit hegn el.lign. Du kan også lægge træflis omkring det eller plante blomster. Det kommer helt an på, hvilken stil og stemning du går efter i din have.


I hvert fald er det hyggeligt at gøre dit skur lidt mere personligt end bare et kedeligt træskur, men det kan du gøre på flere måder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.