Annonce
Billund

Maria lukkede selv sin frisørsalon dagen før påbuddet: - Jeg står alt for tæt på kunderne

Kosmetolog Lene MM og frisør Maria Gade flytter sammen og er i gang med at bygge omFoto: Martin Ravn
Hos Maria Gade var der allerede lukket mandag.
Annonce

Grindsted: Maria Gade, Gadesalonen på Morsbøl Søvej, lukkede sin salon allerede mandag, altså dagen før regeringen kom med sit påbud.

Hun syntes ikke, at det var risikoen værd at blive ved med at arbejde.

- Jeg står alt for tæt på kunderne. Selv om jeg er sund og rask, og de siger, at de er sunde og raske, så ved ingen jo, hvem de eventuelt har været i kontakt med, siger Maria Gade.

Hun syntes, det var svært at træffe beslutningen selv:

- Jeg føler mig jo sund og rask, men bruger vi fornuften, så ved vi jo godt, hvad der er det rigtige at gøre. For mig var det at lukke, siger hun.

Annonce

Sidste arbejdsdag

Da beslutningen var taget, gik det op for hende, at hun nu havde haft sidste arbejdsdag på Morsbøl Søvej. Gadesalonen flytter ind til midtbyen, til Jernbanegade 11, som Maria Gade er ved at bygge om og vil have klar til 1. april, hvor hun åbner nyt klinikfællesskab med frisør Lone Lindø og kosmetolog Lene Marchmann. Det var dog var ikke lige den afslutning, hun havde forestillet sig på Morsbøl Søvej.

Hvis nogen tror, at Maria Gade nu har masser af tid til at gå og bygge om i Jernbanegade, kan de godt tro om. Med tre små børn hjemme, har hun endnu mindre tid nu end før.

- Jeg vil jo også være noget for dem og skal hjælpe med lektier og den slags. Det eneste gode er, at det er ens for alle, siger Maria Gade, som stadig satser på at have lokalerne i Jernbanegade klar til 1. april.

- Om vi får lov at åbne den dag, er en anden sag. Indtil dag må vi bare få det bedste ud af det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce