Annonce
Erhverv

Marianne har allerede fået nyt topjob: Citychefen skal være direktør for kulturhus

Marianne Jeppesen - her ved julemandens ankomst i Vejle - skal være direktør for kulturhuset RemisenBrande. Arkivfoto: Mette Mørk
Marianne Jeppesen meldte forleden ud, at hun forlader jobbet som Vejles citychef. Nu kan hun fortælle, at nye udfordringer venter på hende i Brande.

Vejle: For bare to dage siden sagde Vejles afgående citychef, Marianne Jeppesen, til Vejle Amts Folkeblad, at hun ikke havde noget andet job på hånden.

Hun havde ej heller tænkt sig at søge et nyt job, mens hun stadig var ansat som Vejles citychef.

Men - det har nok ikke holdt helt stik.

I al fald blev det torsdag eftermiddag offentliggjort, at hun fremover skal være direktør for kulturhuset RemisenBrande i Brande. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bestyrelsen for RemisenBrande Fonden har ansat 50-årige Marianne Jeppesen, og med skiftet afløser hun Pia Stræde Palmelund på RemisenBrande. Hun er efter 14 år på posten tiltrådt stillingen som direktør for kulturhuset Slagteriet i Holstebro.

Marianne Jeppesen har været ansat som leder af City Vejle siden 2016. Her har hun haft ansvar for alt, hvad der sker i midtbyen. Endvidere er hun koordinator i netværket for danske citychefer.

Annonce

Jeg er en udviklertype, og jeg kan ikke udvikle mere i de rammer, vi har [i Vejle, red.]. De er fyldt 100 procent ud.

Marianne Jeppesen

Ingen kritik

Fra ansættelse i virksomheder som Ecco, Blend og Bianco har Marianne Jeppesen international erfaring inden for blandt andet indkøb, salg, personaleledelse, innovation og produktudvikling.

Desuden har hun indgående kendskab til oparbejdning af nye markeder, marketing, organisationsudvikling, kommunikation og forretningsudvikling, hedder det i pressemeddelelsen fra det midtjyske kulturhus.

Til Vejle Amts Folkeblad fortalte Marianne Jeppesen, at farvellet til jobbet ikke er en beslutning, hun har taget over natten, men er noget, hun har overvejet de seneste måneder.

- Der ligger ingen kritik i min opsigelse, hverken af bestyrelsen, medlemmerne eller Vejle Kommune. Men jeg er en udviklertype, og jeg kan ikke udvikle mere i de rammer, vi har. De er fyldt 100 procent ud, sagde hun.

Marianne Jeppesen tiltræder stillingen som direktør for RemisenBrande 1. februar 2020. Jobbet som citychef har hun indtil 31. januar.

Der var 38 ansøgere til stillingen som direktør for RemisenBrande.

RemisenBrande er Brandes store kulturhus, der - som navnet antyder - er indrettet i den gamle jernbaneremise i byen. Den hidtidige direktør, Pia Stræde Palmelund, skifter til kulturhuset Slagteriet i Holstebro. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

112

Maskerede mænd brød ind i Brugsen

Annonce