Annonce
Erhverv

Marie Meyland langer pølser og burgere over disken igen

Efter to måneders corona-nedlukning er Marie Meyland tilbage bag disken i Steff's Place. Kunderne er Henrik Andreasen og Anette Thorkildsen. Foto: Peter Hald
Steff's Place i Nørre Snede er atter åben. Pølsevognen har allerede fået godt besøg.
Annonce

Nr. Snede: Pølsevognen Steff's Place i Nørre Snede er åben igen, og det er populært.

De pølsehungrende har måttet undvære der populære spisested i to måneder under den skrappe corona-nedlukning, men nu har myndighederne lempet restriktionerne, og Steff's Place er åben på normal vis.

Bag disken finder man som sædvanlig den erfarne indehaver Marie Meyland, der har drevet pølsevognen på Toftevej 1 i syv år.

Marie Meyland er i højt hunmør ligesom gæsterne, og hun er helt sikker på, at Steff's Place nok skal klare sig.

- Vi er tilbage på den store klinge igen, og det skal nok gå godt. Jeg har en god fornemmelse og ro i maven. Vi skal bare løbe lidt hurtigere, sagde hun muntert, da avisens udsendte kiggede ind onsdag.

Bortset fra et par særtilbud i begyndelsen af maj med stjerneskud og burgere har Marie Meyland ikke dyrket takeaway-levering, som en del andre spisesteder ellers har forsøgt sig med:

- Jeg tog to måneder hjemme og tillod mig at nyde det... hvornår ellers havde jeg fået chancen for at være så meget sammen med mine piger? Men det er dejligt at være tilbage, og jeg kan mærke, at folk virkelig har savnet pølsevognen, lød det fra Marie Meyland.

Både stamkunder og udenbys håndværkere har fundet stedet igen. Onsdag formiddag kom en flok på otte håndværkere fra byggefirmaet Torntoft & Mortensen på besøg, og de kunne sidde udenfor i det gode vejr på de borde-bænkesæt, der står ved pølsevognen.

Indenfor var to stamkunder, Henrik Andreasen og Anette Thorkildsen på plads for at få en bid mad.

- Jeg har da savnet stedet. Og det handler jo også om det sociale. Det er skønt at sidde her en halv times tid og få en god snak, lød det fra Anette Thorkildsen.

- Vi er tilbage på den store klinge igen, og det skal nok gå godt. Jeg har en god fornemmelse og ro i maven, siger Marie Meyland. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Vejle

Det måtte komme: Første vejlensere smittet med engelsk corona-variant

Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce