Annonce
Børkop

Markedsføring og Smidstrupparkens fremtid fylder lige nu meget hos lokalråd

Smidstrup-Skærup Lokalråd består af Troels Johansen, Steen Rand, Stine Preston, Anders Gundtoft, Søren Kjær Johannesen, Morten Dahl og Svend Otto Christensen. Privatfoto

Smidstrup-Skærup Lokalråd fik næsten ny bestyrelse i foråret, og det nye lokalråd har arbejdet meget med mærkesagerne.

Annonce

Smidstrup/Skærup: Året 2018 er rindet ud, og et nyt år er begyndt. 2018 har været et år, hvor tingene bestemt ikke har stået stille hos de fire lokalråd i Børkopområdet. Vi tager pulsen på lokalrådene i Børkop, Brejning, Gårslev og Smidstrup-Skærup og stiller de fire formænd de samme tre spørgsmål.

Denne gang er spørgsmålene stillet til Smidstrup-Skærup Lokalråd, hvor formanden hedder Troels Johansen.

Nu er 2018 slut: Hvordan har det år været set med lokalrådets øjne?

- Vi er et nyt lokalråd, forstået på den måde, at næsten hele rådets bestyrelse blev skiftet ud i foråret. Det nye lokalråd har skullet finde sine mærkesager, og det synes jeg, vi har formået. Vi mangler stadig at få synliggjort, hvordan vi kan hjælpe borgere i området på vej med nye projekter som bindeled til kommunen.

Hvilke emner har jeres lokalråd arbejdet ekstra meget med i 2018?

- Vores mærkesager, og det, vi primært har arbejdet med, er de nye byggegrunde, Smidstrupparken, trafiksikkerhedstiltag og markedsføring af vores område.

Vi har lavet en kortfilm om byen. Den er lavet med professionel hjælp

Troels Johansen, formand for Smidstrup-Skærup Lokalråd
Annonce

Markedsføring og Smidstrupparken

Og hvad kommer I til at sætte fokus på i 2019?

- Et område, vi her og nu er i fuld gang med, er den fortsatte markedsføring, der skal til for at understøtte salget af nye byggegrunde og åbning af en ny fase af grunde. Vi har lavet en kortfilm om byen med professionel hjælp. Den skal vi have søsat inden længe, nemlig her i løbet af første kvartal.

Derudover er et stort fokusområde Smidstrupparkens fremtid. Lokalrådets sigte er at få Smidstrupparken ombygget til seniorboliger, og lokalrådet har en repræsentant i den arbejdsgruppe, som kigger nærmere på, hvad der skal ske med plejecentrets fremtid. Men ét står dog fast: I sidste ende bliver det en kommunal beslutning, hvad der skal ske. Vi kan påvirke, men ikke beslutte.

2019 bliver også et år, hvor vi kommer til at arbejde videre med en sti, der kan binde det nye Thuesensvænget sammen med Frisenborgvænget og skolen. Den sti er på tegnebrættet.

Smidstrup-Skærup Lokalråd består af Troels Johansen, Steen Rand, Stine Preston, Anders Gundtoft, Søren Kjær Johannesen, Morten Dahl og Svend Otto Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce