x
Annonce
Erhverv

Martin Moen har købt Borgergade 15 i Grindsted

Bygningen i Borgergade 15, som Martin Moen netop har købt, er fra 1908. De to øverste etager er dog bygget senere. Foto: Martin Ravn
Tømrermester Martin Moen har købt ejendommen i Borgergade 15, hvor han er gået i gang med at renovere butikslokalet i stuen.

Grindsted: Ejendommen i Borgergade 15, hvor tøjbutikken By Bach senest har haft til huse, er blevet solgt.

Køber er tømrermester Martin Moen, der allerede er gået i gang med at renovere butikslokalet, der er på 220 kvadratmeter. Første skridt er, at få brækket alt ned i lokalet.

- Jeg har købt ejendommen, fordi jeg synes der skal ske noget, så vi kan få liv i gaden igen. Jeg vil tage det første skridt, og så håber jeg, at andre følger med, siger Martin Moen.

Annonce

Ejendom fra 1908

Ejendommen er opført helt tilbage i 1908 som et etplans hus. Der blev senere bygget to etager ovenpå, hvor der er to lejligheder. En på 148 kvadratmeter og en på 123 kvadratmeter, som begge er i fin stand, og som Martin Moen ikke skal gøre ret meget ved.

Butikslokalet bliver dog gennemrenoveret, og for at gøre det muligt at opdele lokalet i to - hvis det bliver aktuelt - vil Martin Moen sætte en ekstra dør i, så der bliver to indgange.

- Da jeg gav et bud på ejendommen havde jeg set for mig, at der skulle være fire lejemål i alt i bygningen, og jeg havde faktisk en lejer, som kunne bruge det halve af lokalet. Men det skal jeg søge om, så det skal jeg have på plads først, siger Martin Moen.

Han har derfor ikke konkrete planer for butikslokalet endnu, men mener selv, at der i Grindsted er plads til en børnetøjsbutik eller måske en "slikbutik" for voksne med vin, gin, rom, whisky og den slags.

- Men vi tager det stille og roligt og holder alle døre åbne. Det er med at tage chancer en gang i mellem, mener Martin Moen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Vejle

Vand fosser ud på Jennumvej

Annonce