Annonce
Erhverv

Mascha Vang køber sig ind i lokalt juicefirma

Mascha Vang (th) har købt sig ind i Pia Thaus virksomhed Restart Juice, som de to nu ejer ligeligt. Fotos: Søren Gylling
Efter et år i Kolding har bloggeren Mascha Vang kastet sin kærlighed på den lokale juiceproducent Restart Juice, og hun er nu blevet medejer af firmaet.

Kolding: Blogger, selvstændig, tv-personlighed, foredragsholder og model er blot et udvalg af det, Mascha Vang kan skrive på sit cv. Og nu er endnu en titel blevet tilføjet listen: Medejer af en juicevirksomhed.

Mascha Vang har nemlig købt halvdelen af koldingvirksomheden Restart Juice, som hun dermed ejer på lige fod med Pia Thau.

- Jeg er vant til at drikke meget slow juice, og da jeg flyttede til Kolding, ledte jeg efter et sted at købe det, og der fandt jeg så Restart Juice. Og jeg har brugt rigtig mange penge på at købe juice, så mange at det næsten bedre kunne betale sig at købe sig ind i firmaet, griner Mascha Vang.

Annonce

Restart Juice

Sælger slow juice, der er langsomt presset juice med et højt indhold af grøntsager.

Virksomheden blev startet af kostvejleder Pia Thau, der nu har fået Mascha Vang som partner.

Et godt team

Restart Juice blev startet af Pia Thau, der er uddannet bachelor i ernæring og sundhed med speciale i humanernæring og har arbejdet som kostvejleder i mere end 10 år. Hun har desuden været discountkæden Kiwis sunde ansigt udadtil og lavet juice i tv.

- Jeg har 12 års erfaring bag mig og har lavet en masse forskelligt og haft mange bolde i luften, og jeg kan ikke klare det hele alene mere. Så i stedet for at rende rundt med hovedet under armen, så vil jeg hellere finde en partner, som brænder for det lige så meget som jeg selv gør, forklarer hun.

Som medievant og professionel blogger ved Mascha Vang en masse om markedsføring, og det er først og fremmest den viden, hun skal bidrage med hos Restart Juice, hvor Pia Thau så kan have fokus på juicen.

- Hun kan nogle ting, som jeg ikke kan. Vi er begge kvinder med drive, som har været selvstændige i nogle år, men vi er alligevel meget forskellige. Hun er den, der skal få det ud over rampen, og så kan jeg fokusere på at udvikle produktet, forklarer Pia Thau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce