Annoncørbetalt indhold

Maskiner under Broen afholdes for anden gang 22.-23. august 2018

Dette indhold er sponsoreret

Det er en maskinmesse med udbud af mindre maskiner fra hele landet

Maskiner under Broen henvender sig til private og offentlige virksomheder, der har kompakt eller mindre rullende materiel og benytter diverse håndværktøj. Messen har et særligt afsnit med golfbanerelateret materiel. Det er skabt i samarbejde mellem messen og Danish Greenkeeper Association og afløser DGA-demodage.

Blandt temaerne på messen vil være batteridrevne maskiner og redskaber, ergonomi og miljøforhold. Blandt kunderne og dermed de besøgende er anlægsgartnere, brolæggere samt ansatte og ledere frq kirkegårde, kommuner, boligforeninger, campingpladser, golfbaner og andre med behov for at anlægge og pleje grønne arealer.

Messen arrangeres af brancheforeningen Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg og har sit særlige messeudvalg. Den er tænkt som en jysk lillebror til Have & Landskab, som holdes i Slagelse hvert andet år, men Maskiner under Broen er primært med maskiner og udstyr.

Der var allerede i maj 65 udstillere tilmeldt, og der er solgt stande for et større beløb end sidste års total. Det svarer til 135 solgte stande.

Alle medlemmer at Materielleverandørerne Park, Vej & Anlæg er med på messen. Det vil sige, at de største firmaer og de mest kendte brands er til stede indenfor områder som kompakte traktorer, græsklippere og redskabsbærere, men også de største leverandører af kompakte fejemaskiner er med på messen, ligesom der er danske producenter af såvel redskaber som færdige maskiner under broen. Der har også meldt sig nogle af de mest kendte brands inden for kompakte gravemaskiner.

Maskiner under Broen blev holdt første gang i 2016 i fantastisk sommervejr på bredden af Lillebælt. Det er et meget velegnet sted til messen med gode adgangsforhold. Hele arealet har et godt fast underlag, så det er velegnet til maskiner, og der kan også let komme lastbiler til og fra området for af- og pålæsning af maskiner. Der er optimale parkeringsforhold for gæsterne, fordi der er plads til både messe og parkering på selve arealet.

Under messen holdes et mindre antal miniseminarer om emner, der er relevante for målgruppen og knytter sig til de maskiner, som udstilles. Blandt de populære emner sidste gang var pesticidfri ukrudtsbekæmpelse, og der bliver formentlig også faglige indlæg om afledning af de stigende mængder regnvand og om eftersåning.

Enkelte firmaer benytter lejligheden til at holde salgsmøder og samle forhandlerne for at præsentere nye produkter.

Lokalområdet får del i omsætningen. Kauslunde Idrætsforening leverer en stribe frivillige til praktiske opgaver herunder forplejning, og lokale hoteller nyder godt af messen. Maskiner under Broen er udelukkende for professionelle indkøbere fra firmaer, golfbaner og offentlige myndigheder. Der er ikke materiel, der henvender sig til private.

Messen har sin egen hjemmeside www.maskinerunderbroen.dk, hvor der også er mulighed for at tilmelde sig et nyhedsbrev og følge med i, hvad der sker omkring messen, efterhånden som der kommer flere udstillere på plads, og programmet for miniseminarerne bliver fastlagt. Der er gratis adgang. Billetter kan bestilles på hjemmeside.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.