Annonce
Egtved

Massefyring på stort konferencecenter: 16 medarbejdere må lede efter nyt job

Vingsted Hotel & Konferencecenter måtte mandag afskedige godt 20 procent af medarbejderne som følge af coronakrisens påvirkning. PR-foto: Vingsted Hotel & Konferencecenter
Coronakrisen har været hård ved Vingsted Hotel & Konferencecenter, der mandag måtte afskedige 16 ud af 71 medarbejdere.

Vingsted: Det var en trist dag på Vingsted Hotel & Konferencecenter mandag, hvor konferencecentret var tvunget til at gennemføre en massefyring.

- Vi måtte desværre afskedige 16 ud af 71 medarbejdere - det svarer til over 20 procent. Det var rigtig trist, siger administrerende direktør Mette Ravn.

Coronakrisen har ramt konferencecentret hårdt, idet foråret bød på aflysninger på stribe. Da Danmarks genåbnede, begyndte tingene at lysne lidt.

- Men da den forventede fase fire af genåbningen ikke blev gennemført 8. august, og forsamlingsforbuddet alligevel ikke blev hævet fra 100 til 200, kunne vi godt se, at det ville blive en blodrød mandag - ikke bare hos os men også hos mange andre, fortæller Mette Ravn.

I det hele taget bliver 2020 et blodrødt år i konferencecentrets historie efter en årrække med konstant vækst.

- Foråret bød på rigtig mange aflysninger, og det gjorde ondt. Samtidig kan se vi ind i et efterår, hvor vi kommer til at humpe os igennem. Derfor havde vi ikke andet valg end at træffe den svære beslutning om at afskedige, siger hun.

Annonce

Klar til at samle flere

Mette Ravn håber, at forsamlingsforbuddet snart bliver hævet. Vingsted Hotel & Konferencecenter er i hvert fald være i stand til at samle mange under ordentlige forhold, mener hun.

- Vi har mange lokaler og mange kvadratmeter, så vi ville faktisk kunne holde selskaber helt adskilt, så sporbarheden bevares. På et eller andet tidspunkt skal vi jo have gang i Danmark igen, så lad os nu få lov til at samle flere der, hvor vi kan gøre det trygt og sikkert, siger Mette Ravn.


Da den forventede fase fire af genåbningen ikke blev gennemført 8. august, og forsamlingsforbuddet alligevel ikke blev hævet fra 100 til 200, kunne vi godt se, at det ville blive en blodrød mandag.

Mette Ravn, administrerende direktør


Det er nemlig afgørende for at skubbe konferencecentret tilbage på det gode spor. Når kalenderen skriver 2021, håber Mette Ravn, at tingene har stabiliseret sig mere, så det kan blive en slags tilpasningsår.

- Og så håber jeg, at vi er ved at være helt klar og tilbage i vækst i 2022, siger hun.

Annonce

Nye løsninger

Den administrerende direktør er ikke i tvivl om, at konferencecentret kommer til at mangle de 16 medarbejdere, der blev afskediget mandag.

- Vores opgave bliver nu af finde ud af, hvordan vi løber opgaverne bedst muligt og finder løsninger på tværs af afdelinger. Det kræver, at vi slår "plejer" ihjel og finder nogle nye rutiner, siger hun og tilføjer:

- Det kan selvfølgelig være godt nok at prøve at tænke og gøre tingene på nye måder, men det er på en trist baggrund, som vi gerne havde været foruden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Første uge med genåbning: Butikker og kunder har givet hinanden en fælleskrammer

Alarm 112

Bøderegn i Børkop: Syv unge på 15-17 år overtrådte fredag aften forsamlingsforbuddet

Annonce