Annonce
forside

Masser af tyverier det seneste døgn: Parkerede biler blev tømt

Arkivfoto

Vejle Kommune: Både i Jelling, Give og Vejle er der inden for de seneste døgn sket tyverier fra biler, der holdt parkeret. Det oplyser vocepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt i Vejle.

Mellem mandag aften og natten til tirsdag klokken 02.30 holdt en stor personbil parkeret ved Bredagerskolen på Bredager i Jelling. Her havde gerningsmændene knust fem ud af bilens syv ruder og stjålet bilradioen.

Det gik ud over en personbil og en lastbil på samkørselspladsen Hjortsballe ved Give mellem mandag morgen og tirsdag eftermiddag.

Personbilen har fået højre siderude knust, og fra bilen er der stjålet en portåbner. Venstre fordørs rude på lastbilen er knust, og fra førerhuset er der taget en Garmin GPS og en bilradio.

To gange tirsdag aften gik det ud over biler i Vejle by. Fra en personbil, der holdt på Holmen ud for Crossfit, blev der mellem tirsdag klokken 17.45 og 19.15 stjålet en Filippa K håndtaske i læder indeholdende arbejdspapirer og en mappe. Tyven kom ind ved at knust bageste siderude.

Venstre bagdørs rude blev knust på en personbil, der holdt på p-pladsen ved Gammelhavn tirsdag mellem klokken 18 og 19.50. Fra bilen blev der taget en computertaske, der indeholdt en Dell bærbar computer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Selv Brønshøj savner suset fra Jelling: Men pinse er stadig lig med festival

112

Efter sammenstød - passager måtte tjekkes

Annonce