x
Annonce
Jelling

Massiv festivalpakke: 26 nye navne tilslutter sig Jelling Musikfestival

Med 26 nye navne på programmet er der noget for enhver musiksmag til Jelling Musikfestival. Pressefotos
Rasmus Seebach, D-A-D og Aqua er blandt de nye offentliggørelser på årets festivalprogram. Også et par internationale musikere er booket.

Jelling: Der begynder efterhånden at være materiale nok til at strikke et program sammen, efter at Jelling Musikfestival onsdag morgen har offentliggjort hele 26 nye navne på én gang.

Dermed er der i alt 38 bands, grupper og sangere på plads til festivalen. Blandt de nye navne er langt de fleste fra Danmark, og der bliver noget for enhver smag.

- D-A-D indtager igen festivalen med deres adrenalinpumpende actionrock og et arsenal af nye sange fra albummet "A Prayer for the Loud". Aqua åbner skattekisten af verdensomspændende hits, og følger op på deres debutkoncert på Jelling i 2018, hvor de blandt andet premiererede singlen "Rookie". Rasmus Seebach samler generationerne med sine dansksprogede sange og storslåede sceneshow. Den stolte, danske sangskrivertradition bliver også stærkt repræsenteret af Dodo & The Dodo’s, Johnny Madsen Band, Rugsted & Kreutzfeldt og Lars Lilholt Band, skriver Jelling Musikfestival i en pressemeddelelse.

Annonce

26 nye navne

Rasmus Seebach

D-A-D

Aqua

Chris Norman (US)

Jonah Blacksmith

Hjalmer

Lars Lilholt Band

Johnny Madsen Band

Queen Machine

Nicklas Sahl

Djämes Braun x Specktors

Emil Stabil

Rasmus Bjergs John Mogensen Show

Dodo & The Dodos

Jonny Hefty & Jøden

Rugsted & Kreutzfeldt

Calby

Tessa

HUSH

The Blue Van

Johnny Deluxe

Thomas Buttenschøn

Ganger

TOKO

Mekdes

Hayseed Dixie (US)

Poprock-koryfæ

Fra udlandet var Duran Duran, Passenger og Tom Jones allerede offentliggjort. De får nu selskab af yderligere to internationale navne i form af poprock-koryfæet Chris Norman and Band fra England og amerikanske Hayseed Dixie.

- Siden gennembruddet med Smokie i 70’erne har Norman samarbejdet med og skrevet sange for nogle af musikbranchens store kunstnere, som Agnetha Fältskog, Rod Stewart og Bonnie Tyler. Til trods for den lange karriere er Chris Norman stadig aktiv i studiet og på landevejen, hvor han og hans seks mand store band holder tourformen ved lige, lyder det fra musikfestivalen.

- Fra det store udland kommer også Hayseed Dixie (US), der med et rablende højtempo-show kanaliserer lyden af blandt andre AC/DC, Motörhead og Bee Gees (!) gennem en banjo, står der endvidere.

Nye og gamle navne

På programmet tilføjes også The Blue Van, Hush, Thomas Buttenschøn og Johnny Deluxe, mens nyere kunstnere som Hjalmer, Jonah Blacksmith og Nicklas Sahl også kommer til at optræde. Endnu nyere er navnene Tessa, Ganger, Calby, Mekdes og TOKO, der alle står midt i deres store gennembrud.

Derudover er der det populære coverband Queen Machine og ikke mindst Rasmus Bjerg, der vender tilbage til festivalen med de mange John Mogensen-klassikere.

Alle offentliggjorte navne kan ses på festivalens hjemmeside.

69-årige Chris Norman har en fortid som forsanger i Smokie. Pressefoto
Lars Lilholt Band er den kunstner, der har spillet flest koncerter på Jelling Musikfestival gennem tiden. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Brand hos Østergårds Auto

Annonce