Annonce
Hedensted

Massive kø-problemer på motorvejen: Lastbil væltet midt i rundkørsel

Politiet har tirsdag haft travlt med adskillige uheld på motorvejen i Horsens-området. Arkivfoto: Kim Haugaard
Udenlandsk sættevogn satte prop i trafikken. Kl. 18.30 var der stadig lange udsigter til oprydning på stedet.
Annonce

Horsens: Bilister på E45 og Ølhom-Vejle-strækningen ved Tørring har torsdag eftermiddag været vidner til adskillige uheld og massiv kødannelse.

Sydøstjyllands Politi har haft en travl dag, oplyser politiets vagtchef, og kl. 18.30 blev der stadig arbejdet på at løse et af eftermiddagens store trafikproblemer.

Ved afkørsel 4 ved Tørring og Ølholm satte et udenlandsk sættevogntog omkring kl. 16 bogstaveligt talt en prop i trafikken.

Ifølge vagtchefens oplysninger kørte lastbilen af uvisse årsager hen over en rundkørsel nær motorvejsafkørslen. Vognen væltede, der skete ingen personskade, men vogntoget blokerede for al trafik til og fra motorvejen. Og gjorde det stadig kl. 18.30.

Annonce

Særligt materiel hidkaldt

Et første forsøg på at fjerne den strandede lastbil kiksede, og det var derfor nødvendigt at tilkalde særligt materiel i Fredericia for at løfte den fri.

Kl. 18.30 vurderede vagtchefen, at der ville gå yderligere to timer, før assistancen kunne nå frem.

Vejdirektoratet afspærrede efter uheldet afkørsel 4, og det betød, at trafikanter på motorvejen måtte fortsætte til Give-afkørslen for at komme af.

Annonce

To uheld ved Horsens C-afkørsel

Den kø, der nåede at hobe sig op, blev stille og roligt forsøgt afviklet, uddyber vagtchefen, som også har haft andre episoder at holde øje med.

To af dem skete omkring kl. 15.30 ved afkørsel 56B Horsens C i sydgående spor.

Ved det første uheld ramte en personbil noget tabt gods, og kort derefter kørte en lastbil og en personbil sammen - stort set samme sted på strækningen som første uheld.

Hvordan, sammenstødet kunne ske, er uvist, men der var efterfølgende stor kødannelse.

Uheldsstedet blev ryddet kl. 16, og derefter gik der yderligere tid, før trafikken kunne glide normalt igen. Der skete kun materiel skade ved de to uheld ved Horsens C-afkørslen.

Ud over de nævnte uheld skete der tre-fire andre, oplyser politiets vagtchef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce