Annonce
Sport

Mathias Kahr reddede ubesejrede Hedensted

Mathias Kahr Christensen blev Hedensteds redningsmand med  sit hovedstødsmål i det 94. minut. Foto: Dorte Adelfred.
Anfører steg til vejrs og udlignede i det 94. minut mod Viby

Hedensted: - Vi spillede en frygtelig dårlig kamp på en ujævn bane, men så var det fint, at vi trods alt fik udlignet til sidst, sagde Hedensteds anfører Mathias Kahr Christensen.

Han steg til vejrs og reddede Hedensted fra sæsonens første nederlag, da han udlignede til 1-1 i det 94. minut på Alvin Huseinovics oplæg. Det var Mathias Kahrs anden hovedstødsmål i denne sæson.

Viby var bedst kampen igennem, men Hedensted forsvarede sig bravt med en superkamp af målmand Kenneth Quist og højre back Martin Damsbo.

Annonce

Midterforsvaret Casper Bruun og Jacob Lindstrøm leverede en solid kamp i defensiven, og efter 91 minutter lignede det en oplagt 0-0 kamp.

Viby foran

Men så scorede Vibys Frederik Hjermind til 1-0 efter en blottelse i Hedensted-forsvaret.

Det lignede det første nederlag til Hedensted, men man havde gjort regning uden Mathias Kahr Christensen.

Hedensted manglede fire mand Jeppe Hansen, Mathias Kubel, Nikolaj Søgaard og Ronni Nordnæs, og det var mærkbart, især på midtbanen.

Viby styrede maskinrummet, og Hedensteds angribere blev holdt helt nede af Vibys solide forsvar. De fik intet at arbejde med og var tandløse.

Det var imidlertid en chancefattig kamp. Viby fik ikke skabt chancer, der svarede til gæsternes overlegenhed i spillet. Det homogene gæstehold vandt de fleste nærkampe.

Annonce

Stor chance

Hedensteds eneste chance i første halvleg tilfaldt Lasse Rode efter 41 minutter, men han havde ikke held med sig i afslutningen,

Viby fik sin største chance efter 31 minutter, da Hedensteds Casper Bruun faldt på den jævne bane, men Viby-angriberen blev febrilsk over den pludselig chance, og Kenneth Quist nåede ud og fik afværget.

Hedensted sluttede kampen med et forstærket andethold. Ud over de fire spillere, der manglede, havde Hedensted udskiftet fem mand, så der var ikke mange stamspillere tilbage, men Mathias Kahr var der stadig, og han blev sit holds redningsmand.

Annonce

Dårlig bane

- Vi spillede ikke godt i dag, indrømmede Hedensteds træner Kasper Adelfred. Jeg vil ikke komme med undskyldninger. Det eneste var, at Vibys spillere var friske, fordi de sad over i onsdags, men den hårde kamp mod Ringkøbing tydeligvis sad i benene endnu. Desuden var banen umulig at spille fodbold på. Det var en dårlig indsats, men der var flere gode individuelle præstationer, især Kenneth Quist og Martin Damsbo. Jeg forventer at have alle mand til rådighed til næste kamp, der er udekamp mod Varde.

Det var Martin Damsbos hidtil bedste kamp i den grønne trøje.

Hedensted har ikke slået Viby i denne sæson. De to turneringskampe er sluttet 3-3 og 1-1, og træningskampen før turneringens start blev vundet af Viby med 2-0.

Hedensted-Viby 1-1 (0-0)

Danmarksserien

Mål: 0-1 Frederik Hjermind (91.), 1-1 Mathias Kahr Christensen (94.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce