Annonce
Erhverv

Lige ud til motorvejen: McDonald's sætter dato på åbning af ny restaurant

Camilla Bie (til venstre) og Peter Larsen driver i forvejen tre McDonald's-restauranter i Kolding, Fredericia og Erritsø. Ægteparret overtog deres første McDonald's-restaurant i Tønder for over 20 år siden og har dermed solid erfaring med konceptet. De ses her sammen med supervisor Rikke-Mai Schønemann (til højre), da første spadestik til Brande Food Stop blev taget i starten af maj. Arkivfoto
Franchisetager sætter dato på åbningen af den kommende McDonald's-restaurant ved motorvejsafkørsel Brande Syd.
Annonce

Brande: I oktober åbnede Burger King som den første af de to planlagte fast food-restauranter, der skal udgøre hjørnestenene i Brande Food Stop ved motorvejsafkørsel Brande Syd på Midtjyske Motorvej.

Dermed lykkedes det dem at overhale konkurrenten McDonald's indenom og komme først, men nu rykker fast food-restaurant nummer to i området nærmere:

- Vi går i jorden i uge 47 (næste uge, red.), lyder det således fra Peter Larsen, der sammen med sin hustru, Camilla Bie, er franchisetager på restauranten i Brande.

Ægteparret driver i forvejen McDonald's-restauranterne i Kolding, Fredericia og Erritsø, men de startede helt tilbage som ganske almindelige McDonald's-ansatte i det nordjyske, inden de overtog restauranten i Tønder for 20 år siden.

Det er dermed et par erfarne folk, der skal stå i spidsen for nyåbningen, som efter planen skal finde sted 4. april næste år. Oprindelig var det meningen, at restauranten skulle have stået klar i løbet af oktober eller november, men sådan gik det af forskellige årsager ikke.

Annonce

Nyansatte under oplæring

- Vi glæder os til at komme i gang - vi har gået og ventet i lang tid, siger Peter Larsen, der allerede har ansat det første dusin medarbejdere.

Syv af dem har været under oplæring og uddannelse i flere måneder og skal kunne træde ind som områdeledere, når McDonald's åbner i Brande, og den kommende restaurantchef er også udklækket internt: Hun bliver hentet fra Erritsø, hvor hun har været ansat i en årrække, og hun har også været med til at ansætte sine kommende kolleger.

Udover de 12, der allerede er ansat, forventer Peter Larsen at skulle ansætte yderligere 35-40 medarbejdere, så man i alt når op omkring 50 ansatte.

Naboskabet med konkurrenten ser han ikke som et problem, snarere tværtimod:

- Selvom vi er konkurrenter, kan vi tiltrække flere gæster, vurderer han, blandt andet fordi kunderne dermed får noget at vælge imellem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sagen om Sofie er ikke enkeltstående: Flere handicappede har lidt eller er døde i bad uden opsyn

Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce