Annonce
Erhverv

McDonalds kippede med flaget

Camilla Bie og Peter Larsen ses her sammen med restaurantchef Maria Fisker og supervisor Rikke-Mai Schønemann længst til højre. Foto: Mikael Lund
Rejsegilde for ny McDonalds-restaurant i Brande.

Brande: Mandag middag var der rejsegilde for den kommende McDonalds-restaurant på Jyllandsvej i Brande. Og det er ikke bare en hvilken som helst McDonalds-restaurant – restauranten i Brande bliver nummer to i rækken af restauranter med helt nyt koncept og design.

Franchisetagere er ægteparret Camilla Bie og Peter Larsen, som i forvejen driver tre McDonalds-restauranter i henholdsvis Kolding, Fredericia og Erritsø.

Til at lede restauranten i Brande har de ansat Maria Fisker som restaurantchef. Alt i alt forventer parret at nå op på cirka 45 ansatte, hvoraf knap to tredjedele allerede er ansat og for størstedelens vedkommende under oplæring frem mod åbningen torsdag 2. april, et par dage tidligere end hidtil oplyst.

Efter de obligatoriske taler – og en venlig hilsen til Ikast-Brande Kommune for hurtig sagsbehandling i forbindelse med byggetilladelsen – blev der så – for formentlig både første, sidste og eneste gang – serveret ristede pølser på matriklen for at markere rejsegildet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce