Annoncørbetalt indhold

Med børnene på camping: 3 gode råd til en vellykket familieferie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Charterrejse, all-inclusive og varme himmelstrøg har sin charme, men en campingferie for hele familien i det danske sommerland kan blive mindst lige så mindeværdig. Som altid når der er børn involveret, så kræver det dog en lille smule planlægning, hvis alting skal gå op i en højere enhed.

Annonce


Med det sagt, så er der masser af fordele ved en ferie i den velkendte andedam. Uanset om I skal på camping i Sønderjylland, Vestjylland, på Fyn eller Sjælland, så er der meget at se og opleve, og I vil desuden få rig lejlighed til blot at slappe af og nyde den tid, I får sammen som familie.


Så spænd blot vognen på bilen, pak forteltet ned og læs børnene ind på bagsædet - vi bringer her 3 gode råd til, hvordan jeres campingferie med arvingerne bliver helt og aldeles vellykket.


Beliggenheden betyder noget

Ikke alle campingpladser er skabt lige. Selvom det selvfølgelig ikke altid er muligt at vælge og vrage, så kan det betale sig at lede lidt efter den perfekte campingplads med den helt rigtige beliggenhed ud til vandet, tæt på aktiviteter, natur og måske endda en lille sommerferieby, hvor I kan købe is, badebolde og en god frokost.


Allerbedst er det, hvis I kan komme til at ligge ned til en strand, så ungerne nærmest kan løbe ud i vandet direkte fra forteltet. Intet gør en sommerferie mindeværdig som at starte hver dag med en dukkert i bølgen blå!


Den børnevenlige campingplads

De fleste danske campingpladser er forholdsvis familieorienterede, men nogle har flere faciliteter og aktiviteter end andre. Én af de helt store fordele ved en campingferie i Danmark er, at ungerne snildt kan finde legekammerater på egen hånd, men det bliver trods alt noget sjovere, hvis der også er en masse at give sig til. Kig efter campingpladser med en spækket begivenhedskalender - og så gør det jo heller ikke noget, hvis der er både hoppepude, minigolf og svævebane.


Vær aktive sammen

En sommerferie med børnene må gerne være afslappende hist og her, men der er al mulig grund til at udnytte, at I pludselig har masser af tid til at lave ting sammen. I kan for eksempel spille rundbold på stranden, fiske krabber på molen, bygge sandslotte, svømme om kap, ro i kajak eller tage på cykeltur i lokalområdet. Det er udelukkende jeres egen fantasi, der sætter grænser.


Skal der lidt mere fart over feltet, så kan I også tage børnene med i sommer- eller badeland, på klatrebane eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at I er sammen om oplevelserne, så de også kan blive til fælles minder bagefter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.