Annoncørbetalt indhold

Med en uvildig pensionsmægler kan du finde vej gennem pensionsjunglen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Får du mest muligt ud af din pensionsordning, eller tror du, at den kan optimeres, således at du kan få flere penge til dig selv, når du skal på pension? Det kan være svært at finde vej i pensionsjunglen, men der er heldigvis hjælp at få. I denne artikel kan du nemlig læse om APC Forsikringsmæglere, der kan guide dig igennem pensionsjunglen med uvildig pensionsrådgivning.

APC Forsikringsmæglere er den største pensionsmægler i Danmark med en omsætning på over 150 millioner kroner, og APC beskæftiger mere end 100 dygtige medarbejdere. Derudover har APC mere end 14.100 kunder, der har en samlet pensionsopsparing på over 24 milliarder kroner. Det gør det muligt for APC at forhandle fordelagtige aftaler og rabatter til deres kunder - og på den måde kan APC tilbyde nogle af markedets laveste pensionsomkostninger.

Annonce

Hvert år modtager flere end 6.000 danskere pensionsrådgivning fra APC, og dermed får mange danske lønmodtagere mulighed for at finde frem til den mest gavnlige pensionsordning for dem. APC har en simpel og lavpraktisk tilgang til pension, hvilket gør dem i stand til hjælpe danskerne igennem pensionsjunglen, og du vil således blive præsenteret for de muligheder, der er relevante for dig og din konkrete situation.

APC Forsikringsmæglere blev stiftet med et princip om at gøre pensionsbranchen mere gennemskuelig og transparent for de danske lønmodtagere. Dermed er det udelukkende dine interesser som kunde, der er i centrum, og APC er ikke bundet af at tilbyde dig bestemte pensionsordninger ved bestemte pensionsselskaber.

Derfor kan du som almindelig lønmodtager være sikker på, at du får uvildig pensionsrådgivning fra en professionel pensionsmægler, der er uafhængig af andre aktører på markedet.

APC Forsikringsmæglere har en vision om at gøre pensionsrådgivning lettilgængeligt og letforståeligt. Et møde med APC kan du betragte som en uddannelse i pension, hvor du får den nødvendige indsigt i markedet og pensionsbranchen, så du bliver komfortabel med at træffe de beslutninger, der er mest hensigtsmæssige for din pensionsordning.

Pensionsrådgiverne hos APC sørger for, at du forstår din egen pension fuldt ud - og det gælder uanset, om du ønsker at blive kunde hos dem eller ej. Med den rette information kan du nemlig træffe de bedste beslutninger for din pension. APC tilsidesætter gerne den nødvendige tid, så du er tryg ved at tage styringen over din egen pension - naturligvis med rådgivning fra APC som supplement.

Det skal også nævnes, at et møde med APC Forsikringsmæglere er 100% uforpligtende, så det kan i høj grad være nyttigt for dig at booke et møde med dem. Her kommer nogle gode grunde til, hvorfor du bør snakke med APC.

Først og fremmest får to ud af tre pensionstagere flere penge til dem selv, når de går på pension efter et møde med APC. Dertil får hver tredje faktisk gratis pensionsrådgivning, hvis APC vurderer, at deres nuværende pensionsordning allerede er optimeret og den mest hensigtsmæssige for dem.

Hvis du vælger, at snakke med APC mæglere, så kan du være sikker på, at de sidder på den samme side af bordet som dig, hvor dine interesser bliver varetaget. På den måde kan du nemlig få netop dén pensionsordning, der imødekommer dine krav, behov og interesser. Dette er blot én af fordelene ved at vælge APC som din pensionsmægler.

Man kan jo sige at jo bedre APC gør deres arbejde, jo flere penge får du stillet til rådighed, når du engang skal på pension.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.