Annoncørbetalt indhold

Med smart tøj fra Butik Louise kan du få en helt ny garderobe

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du også lyst til at forny dig selv, og din garderobe i det nye år? Et årsskifte er altid en god undskyldning for at få skiftet lidt ud i sin garderobe, og tilføre ny energi med flot nyt tøj. Butik Louise fører et stort udvalg af lækre designs fra Philosophy Blues Original (PBO), Gustav og en masse andre fantastiske tøjmærker.


Annonce

Butik Louise giver dig et stort udvalg af tøj i høj kvalitet

Det danske modebrand Philosophy Blues Original har lavet tøj i lækre designs og høj kvalitet siden 1994. Brandet er med rette meget populært, og i deres kollektioner kan du finde alt hvad du har brug for. Om det er kjole til fest, en flot blazer jakke til når du skal på kontoret eller noget helt tredje, så er Philosophy Blues Original mærket at kigge efter. Tøjet er kendt for stilrent og sofistikeret design, som kan passe til enhver lejlighed. Du kan sammensætte designsene på kryds og tværs, og skabe nye trends som passer til din personlige stil. Udforsk deres kollektioner af høj kvalitet, og find det perfekte outfit til din næste date eller fest!


Stilrene designs fra Gustav til hverdag og fest

Hos Butik Louise kan du finde masser af kendte og spændende modebrands. Vi har blandt andet et stort udvalg af kollektioner fra det danske mærke Gustav. Det danske brand, som har eksisteret siden 2009, er blandt andet kendt for sine flotte designs som egner sig perfekt til en varieret garderobe. Miks og match de flotte trends, og skab din personlige basisgarderobe med tøj som du kan bruge i alle situationer. Du kan for eksempel finde flot strik, kjoler og bluser. Er det accessories du leder efter, så har Gustav også et stort udvalg af blandt andet lækre lædertasker og flotte bælter, som du kan sætte sammen med en smuk kjole. Gustav er designs du kan bruge, hvad enten du skal på kontoret eller til fest.


Vi gør det nemt at shoppe sikkert

For os det ekstra vigtigt at du har den bedste købsoplevelse overhovedet. Derfor har vi nu som noget nyt lanceret personlig hjælp til vores kunder. Book en tid hos en af vores ekspedienter, og få al den hjælp du skal bruge til at finde det perfekte outfit. Vi har nøje udvalgt alle brands på vores hjemmeside, så du har det største og bedste udvalg når du skal forny din garderobe. Det er vigtigt for os at du bliver glad for det du køber, og at du har en god oplevelse hos os. Vi tilbyder blandt andet gratis fragt på alle ordrer, så du ikke behøver at bekymre dig om dyre ekstraomkostninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din næste ordre – så kan du købe det outfit du står og mangler!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.