Annonce
Børkop

Medarbejder på plejecenter var smittet - nu er beboerne blevet testet

Covid-19-testbilen - der ligner den her - kørte lørdag straks til Brejning, hvor der blev testet ved Atriumhaven. Foto: Morten Stricker
En medarbejder på Plejecenter Atriumhaven blev i lørdags konstateret smittet med covid-19. Test viser, at beboerne ikke er blevet smittet.
Annonce

Brejning: Lørdag fik man på Plejecenter Atriumhaven i Brejning den ubehagelige melding, at en af medarbejderne var smittet med covid-19.

Det fik Vejle Kommune til straks at sørge for, at beboerne og personalet blev testet, og nu er der kommet svar på beboernes test.

- Den gode nyhed er, at vi heldigvis kan konstatere, at ingen af beboerne er testet positiv. Det er selvfølgelig meget glædeligt, siger Anne Mette Lund, der er velfærdsdirektør i Vejle Kommune.

Hvad angår personalet, mangler der i skrivende stund, onsdag formiddag, stadig svar på  nogle af medarbejderne, men de fleste svar er kommet tilbage, og også her viser svarene, at ingen af de andre medarbejdere er smittet.

Men som sagt mangler der stadig svar for nogle af medarbejderne.

Annonce

Havde ingen symptomer

Hvad angår medarbejderen, der er smittet, havde vedkommende ingen symptomer, men medarbejderen blev testet, fordi ægtefællen havde været i omgangskreds med en, der var testet positiv.

Ægtefællen er også blevet testet, og her var svaret negativt.

I Vejle Kommune kan man stadig besøge beboerne på plejecentrene, også på Atriumhaven, men der der krav om, at man på plejecentrene er ekstra opmærksomme på god hygiejne, og at alle overholder afstandskrav. Der opfordres til, at besøg i videst mulig omfang foregår udendørs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce