Annonce
Billund

Meget lidt aktivitet på hoteller: Ser med optimisme frem mod foråret

Edel Clausen, hotelchef på Zleep Hotel, holder lige nu hotellet helt lukket. Hun ser frem mod foråret og sommeren, hvor hun er overbevist om, at der igen kommer gang i rejseaktiviteterne. Arkivfoto
Zleep Hotel holder på baggrund af regeringens nye udmeldinger lukket til den 8. februar. Aktiviteterne på Hotel Propellen er minimale, men begge hotelchefer tror på foråret, de fester, der mangler at blive holdt og på rejse- og oplevelseshungrende danskere.
Annonce

Billund Kommune: For første gang i Zleep Hotels 14-årige historie har hotellet holdt julelukket - en lukning, som kæden valgte at holde ved i de første uger af januar.

Før regeringens nye udmelding var det meningen, at hotellet skulle genåbne på mandag, men med de forlængede restriktioner fortsætter Zleep Hotel med at holde lukket helt til den 8. februar.

Det er meldingen fra hotelchef Edel Clausen, der betegner lukningen af hotellet som "helt vild".

- Men beslutningen blev taget, fordi der sker meget, meget lidt. Der er ingen fly, ingen gæster. Vi har mærket, hvordan flyaktiviteten er blevet mindre, og med de de forlængede restriktioner vil der fortsætte med at være meget stille, siger Edel Clausen, der fortrinsvis betjener netop fly- og erhvervskunder på hotellet - når det ikke drejer sig om gæster til Legoland.


Med de nye restriktioner om at arbejde hjemmefra og rejse mindre blev der endnu mindre flytrafik. Derfor blev det besluttet at lukke hotellet over julen.

Edel Clausen, hotelchef, Zleep Hotel


- Og der er ingen ad dem, der er ret mange af for tiden, påpeger hun, der dog ser optimistisk på året, der venter.

- Jeg er sikker på, at der kommer til at ske langt mere. Så snart der kommer en åbning, så vil der komme gang i forretningen igen, for folk savner at komme ud, at opleve og rejse og bo på hotel, siger Edel Clausen.

Annonce

Ser frem mod et travlt år

Også på Hotel Propellen er aktiviteterne lige nu minimale.

Hotelchef Birgitte Broch har sendt en stor del af medarbejderstaben hjem på lønkompensation.

- Vi har hovedsageligt vores elever på arbejde og deres nærmeste chef for at tage vare på deres uddannelse, og så kommer folk ind on and off for nogle opgaver for så at blive sendt hjem igen, siger Birgitte Broch.

Restauranten er helt lukket ned, og der er kun gang i ganske få værelser.

- Det eneste, der kører, er vores take away i Propel Away, siger Birgitte Broch, der også kæmper med kompensationssystemet, fordi hotellet har et søsterhotel på Nordsjælland.

Annonce

Ser frem mod et travlt år

- Det er et meget kompliceret systemt. De to hoteller bliver regnet under ét, og dét komplicerer tingene, for vi blev lukket ned på forskellige tidspunkter, og det er to forskellige forretninger, siger Birgitte Broch, der dog også ser frem til foråret.

- Der er håb forude med vaccinen. Jeg tror, vi ser frem til et travlt år, hvor der vil blive holdt nogle af de møder, konferencer og fester, som det ikke har været muligt at holde i 2020, siger Birgitte Broch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce