Annonce
Trekantområdet

Mehran Zandian fortæller om sit smukke Iran

Mellemøstlig mad er meget mere end shawarma, falafel og humus. Mød den iranskfødte kogebogsforfatter og kunstner Mehran Zandian, når han gæster Kulturøen i Middelfart. Privatfoto
Mellemøstlig mad er meget mere end shawarma, falafel og humus, når den iranskfødte kogebogsforfatter og kunstner Mehran Zandian gæster Kulturøen i Middelfart.

Middelfart: Det er ikke den traditionelle fortælling om Mellemøsten, Mehran Zandian folder ud, når han holder foredrag i Middelfartsalen tirsdag den 10. marts. For det handler hverken om kvindeundertrykkelse, krig og traumatiserede mennesker på flugt, men derimod om stærke iranske kvinder og frisindede mænd, og om et frodigt land med en overdådig madkultur, hvor Mehran voksede op.

Mehran Zandian, der til dagligt underviser i persisk madlavning hos Meyers Madhus på Nørrebro i København, er en inkarneret kok, der brænder for historierne bag madkulturen. Med udgangspunkt i sin kogebog 'Persiske livretter' fortæller han om sit fødeland Iran og deler ud af anekdoter, historier og ikke mindst opskrifter fra barnsben til nu.

Hør mere om det persiske køkken, Irans grønne og blå landskaber og om hjemmelavet marcipankonfekt med rosenvand.

Arrangementet er blevet til i et samarbejde Dansk Flygtningehjælps Frivilliggruppe i Middelfart og Middelfart Kultur & Bibliotek. Det foregår i Middelfartsalen på Kulturøen tirsdag den 10. marts klokken 19.30. Billetter koster 80 kroner og kan købes på www.middelfartbibliotek.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se videoen: De har været gift i 57 år - nu må Bente nøjes med at vinke til Svend Erik på hans fødselsdag

Annonce