Annonce
Egtved

Mellem 150 og 200 pakker lander dagligt hos Circle K

Anni Hansen (forrest) og de ansatte hos Circle K har i øjeblikket ekstra travlt med at sortere alle de mange pakker, folk bestiller på nettet til julegaver. Foto: Vibeke Frost Oxholm

Der bliver udleveret mange pakker dagligt hos Circle K i Egtved. Ikke mindst op til jul.

Egtved: Store pakker, små pakker, hårde pakker og bløde pakker hober sig op på hylderne hos servicestationen Circle K i Egtved. Dagligt bliver der leveret mellem 150 og 200 pakker til butikken - endnu flere i perioden op til jul.

- Når vi skal sortere pakkerne, har vi dem liggende overalt, indtil vi lige får dem lagt på plads på hylderne. I øjeblikket har vi også inddraget noget af lageret for at have plads til alle pakkerne, fortæller indehaver Anni Hansen med et smil.

At der er ekstra travlhed med at sortere og udlevere pakker i november og december, er dog ikke uvant.

- Vi har efterhånden fået en vis rutine i at håndtere alle de pakker. Men der er mange, og der bestemt ikke færre - tværtimod kan vi helt sikkert mærke, at der kommer flere og flere, fordi flere og flere handler på nettet, siger hun.

Annonce

Hav oplysningerne klar

Anni Hansen har to bønner til de kunder, der kommer for at hente deres pakker på servicestationen.

Den ene er at forberede sig lidt på forhånd.

- Find den sms eller mail, I har fået om, at pakken er kommet hertil, så I ved, hvilket firma, der har fragtet pakken, og hvilket pakkenummer den har. Vi får pakker med fire forskellige fragtfirmaer, og de bliver sorteret hver for sig og på forskellig vis, forklarer Anni Hansen.

- Det er ikke nok at sige, at der skulle være kommet en pakke til Jens Jensen, for det vil tage evigheder at kigge alle pakker igennem. Hvis man derimod har oplysningerne om fragtfirma og pakkenummer klar, kan vi finde pakken lige med det samme.

Den anden bøn er, at man henter sine pakker relativt hurtigt efter, man har fået besked om, at de nået frem til stationen i Egtved.

- Vi får dagligt op mod 200 nye pakker, så det hober sig hurtigt meget op, hvis man venter længe med at hente dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Vejle

Endnu en møgsag rammer sygehus: Lægelig direktør meddeler sin afgang samme dag, som medie afslører rod med cpr-numre

Annonce