Annonce
Jelling

Mellem køer og fluer kan du blive stylet fra top til tå

Frisørsalonen Scarpi er blevet udvidet i løbet af året. Fra venstre er det Ulla Moesgaard Jensen fra Butik Moesgaard, negletekniker Tania Stagaard, frisør Nadia Scarpi, zoneterapeut Oksana Klimenko og frisør Jeanette Quitzau. Foto: Mette Mørk
Det begyndte med en frisørsalon. I dag er der også en tøjbutik, en zoneterapeut og en negletekniker på en bondegård fem kilometer fra Jelling.
Annonce

Jelling: To døre skal åbnes for at komme indenfor i den gamle staldbygning. Den første er for at holde fluerne væk, mens den anden er en almindelig fordør.

Vi er nemlig et godt stykke ude på landet på en gård mellem Jelling og Gadbjerg. Gammelbyvej 67 for at være helt præcis.

Her på gården bor og arbejder parret Nadia Scarpi og Jonas Aagaard med to vidt forskellige beskæftigelser: Nadia er frisør, mens Jonas er landmand og holder styr på 400 kvier.


Man kan få det hele i vores lille beautybox, og det gælder alt fra behandling af rygsmerter til en stor gallakjole.

Nadia Scarpi


På det seneste har de fået selskab af flere kvinder.

For siden Nadia Scarpi åbnede frisørsalonen i 2016, har hun haft en drøm. En drøm om at skabe en skønhedsgård, hvor man under samme tag kan blive forkælet fra A til Z.

Annonce

Beautybox

Nu hedder året 2020, og drømmen er blevet indfriet. Et lille erhvervsfællesskab med skønhed og wellness i fokus er blevet en realitet.

Udover Nadia Scarpis frisørsalon tæller skønhedsgården firmaerne Butik Moesgaard, Nail It og Klinik Velvære, som ledes af henholdsvis Ulla Moesgaard Jensen, Tania Stagaard og Oksana Klimenko.

Dermed kan du få håret klippet, ordnet neglene, masseret kroppen og handlet en festkjole på samme adresse. Ja, faktisk kan der også købes værtindegaver i en lille bod fra blomsterforretningen Pilgaardens Grøftekant.

Skønhedskvinderne fra bondegården

Et erhvervsfællesskab med skønheden i centrum er blomstret op på en landejendom tæt ved Gammelby.

Her er der både mulighed for pleje af hår, negle og krop samt køb af festtøj hos firmaerne Scarpi, Nail It, Klinik Velvære og Butik Moesgaard.

I en artikelserie portrætter vi de forskellige firmaer og kvinderne bag.

Dette er første afsnit.

- Idéen har været at udvikle et univers for kvinder, og det har vi nu. Man kan få det hele i vores lille beautybox, og det gælder alt fra behandling af rygsmerter til en stor gallakjole, fortæller Nadia Scarpi.

Hun har siden 2017 også haft et fiskespa, hvor kunderne kan få hudpleje ved at stikke fødderne ned i et bassin med små fisk, der fjerner tør og død hud. Ifølge hende har det været en "kæmpe succes".

Annonce

Hjælper hinanden

En coronavirus satte i foråret en stopper for det store reklamefremstød for erhvervsfællesskabet, men nu har de alle fire været i gang på samme tid i nogle måneder.

Og der er tilsyneladende ikke de store besværligheder med at få lokket kunderne ud på bondegården ved Gammelby, fortæller de.

- Det går godt med at få folk herud, fordi der ikke findes noget lignende tilbud i nærheden, hvor du kan få så meget på samme sted, forklarer Nadia Scarpi.

Hun ser mange fordele i konceptet.

- Vi er med til at hjælpe hinandens forretninger. Det kan for eksempel ske, når jeg har en kunde, som venter på at blive klippet. Så er der en god chance for, at vedkommende køber noget hos en af de andre i ventetiden. For har man taget turen herud, kan man lige så godt benytte muligheden for at blive forkælet hos en af de andre, siger hun.

Ulla Moesgaard Jensen fra Butik Moesgaard supplerer:

- Vi er ikke konkurrenter, da vi tilbyder vidt forskellige ting. Det gør ikke noget dårligt ved min forretning, at det går godt for Nadia, Tania eller Oksana, siger hun.

- Faktisk oplever kunderne sjældent, at vi er fire forskellige firmaer. Det er først, når de skal til at betale, at vi skal sikre os, at pengene ryger i den rigtige kasse, tilføjer hun.

Selv om drømmen om et skønhedsfællesskab på landet er indfriet, fortæller Nadia Scarpi, at der kan tilføjes et enkelt erhverv for at give den helt perfekte helhedsoplevelse.

- Hvis der er en makeup-artist derude et sted, hører vi gerne fra vedkommende. Vi skal nok finde plads, siger hun.

I den gamle staldbygning kan man blive forkælet fra A til Z. Flere gange om året er der også arrangementer på matriklen i form af markedsdage og Ladies Night. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce