Annonce
Sport

Mellemfornøjet Mucolli: Jeg er ikke tilfreds

Agon Mucolli var ikke tilfreds trods den sene scoring mod HB Køge. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Agon Mucolli brændte en række chancer men blev afgørende helt til sidst med et oplæg til Justins Shaibus mål. Det var dog ikke helt nok til at gøre ham tilfreds.
Annonce

Fredericia: Agon Mucolli forsøgte, forsøgte og forsøgte men først helt til sidst i opgøret mod HB Køge leverede han et kampafgørende indgreb. Hans indlæg fandt Justin Shaibu, som scorede til 1-1 og sikrede et vigtigt resultat i den sidste kamp før jul.

- Personligt er jeg ikke tilfreds med resultatet, for vi vandt jo ikke. Men vi tager  det positive med. Vi spillede godt og skabte meget, mens de ikke havde mange chancer, sagde Agon Mucolli.

FC Fredericia skød løs kampen igennem uden at kunne score, og Agon Mucolli stod selv for mange af forsøgene. I det 89. minut lykkedes det endelig FC at score.

- Det var godt at se den gå ind. Til sidst gik vi efter alle tre point, men vi fik desværre ikke det sidste mål med, sagde Mucolli.

Han mente ikke, at man kunne tale om uskarphed i afslutningerne.

- Det har ikke noget med det at gøre, for vi ramte målet på mange af vores skud. Cadeu til deres målmand. Han stod en god kamp - især før pausen, hvor det var helt vildt, vi ikke fik scoret, sagde Mucolli.

Annonce

Et godt efterår

Han var overdnet tilfreds med FC Fredericias efterår. Det er blevet til otte sejre, tre uafgjorte og fem nederlag og FC er placeret fint i top-6. Men FC er uden sejr  i tre kampe i træk nu.

- Efteråret består ikke kune af de sidste kampe. Kigger man på hele halvsæsonen, har det været positivt. Der er plads til forbedring, men sådan skal det også være, sagde han.

I de seneste tre kampe har det virket som om, at FC ikke kunne score, hvis ikke Agon Mucolli leverede en god kamp. Men den påstand var han uenig i.

- Alle bidrager, og de andre gør mig god. Hvis det var mod 11 modstanderen, ville vi ikke vinde mange kampe. Jeg er glad for, at jeg får tillid, og den vil jeg gerne betale tilbage. Det føler jeg også, at jeg har gjort til en vis grad, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Politikerne har været til terminsprøve: Læs, hvad de siger til karaktererne

Sydjylland For abonnenter

Nu stiger bogormen fra Løgumkloster til tops i Venstre: Her er Stephanie Loses vej til næstformandsposten

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Annonce