Annonce
Egtved

Menighedsråd mangler stadig to medlemmer

Den smukke kirke i Bredsten og det tilhørende sognehus danner ramme om mange arrangementer i løbet af et år. Nogle af dem er menighedsrådet i Bredsten med til at arrangere. Skal det fortsætte, skal der gerne findes to mere til menighedsrådet. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Kun fire har meldt sig til det nye menighedsråd i Bredsten Sogn, men der er brug for seks. Det afgående menighedsråd håber meget at finde to til inden et udfyldningsvalg 6. oktober.
Annonce

Bredsten: Der skal bruges seks medlemmer til det nye menighedsråd i Bredsten Sogn, men på valgforsamlingen tirsdag blev der kun valgt fire.

Derfor starter arbejdet nu med at finde to yderligere medlemmer.

- I forbindelse med valget har vi fået en liste over alle folkekirkemedlemmer i sognet, og her i blandt er navne på nogle gode emner til vores menighedsråd. Dem vil vi nu forsøge at prikke lidt på skuldrene og høre, om de kunne være interesserede i at stille op, forklarer Bodil Konradsen, formand for valgforsamlingen og et af de afgående menighedsrådsmedlemmer.

Der var ellers mødt 30 op til tirsdagens valgforsamling, hvilket var ganske pænt, mener hun.

Men heriblandt var der altså kun fire, der meldte sig. En af dem, Alice Buch Christiansen, sidder i det nuværende råd og er altså klar på at tage en tørn til.

Det nye menighedsråd

Følgende blev valgt til det nye menighedsråd i Bredsten Sogn:

Bobby Munk Vestergaard Larsen

Anette Dyrby Hansen

Alice Buch Christiansen

Maddie Dyrby Hansen

Som stedfortrædere blev disse valgt:

Rikke Andersen Raun

Anette Solvejg Jessen

Resten af menighedsrådets medlemmer ønskede af forskellige årsager ikke at stille op igen.

Der blev tillige valgt to stedfortrædere - men de rykker ikke automatisk op som "rigtige" medlemmer. Som noget nyt ved menighedsrådsvalget i år kunne kandidaterne nemlig specifikt angive, om de stillede op som medlemmer eller som suppleanter.

- Der er flere ting, der spiller ind og gør, at der er så mange, der ikke stiller op igen. Selv har jeg været med i otte år, en anden har været med i 12 år. Vi tænker, det er tid til at lade andre komme til, siger Bodil Konradsen og tilføjer med et lille grin:

- Og så er nogle af os jo heller ikke helt unge længere.


I forbindelse med valget har vi fået en liste over alle folkekirkemedlemmer i sognet, og her i blandt er navne på nogle gode emner til vores menighedsråd. Dem vil vi nu forsøge at prikke lidt på skuldrene.

Bodil Konradsen, afgående menighedsrådsmedlem


Men ingen trækker sig, fordi der er problemer, slår hun fast. Tværtimod.

- Personligt kan jeg sige, at det har været nogle rigtig spændende år, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg synes, vi har været med til mange spændende projekter, fortæller hun med henvisning til ikke mindst udbygningen af sognehuset, som har været et stort projekt.

Håbet er nu, at der inden tirsdag 6. oktober dukker to nye op, når der skal være udfyldningsvalg i sognehuset klokken 19.

Har man lyst til at stille op eller i første omgang at vide mere, kan man kontakte Bodil Konradsen på telefon 30 20 51 40.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce