Annonce
Give

Mere plads til dagligvarer og solceller på taget: Aldi åbner spritny butik

Birthe Jensen var blandt de første kunder, der kunne træde ind i den nye Aldi-butik. Hun var alligevel oppe og skulle ud og handle, så det var ikke kun åbningstilbud og gratis blomster til de første kunder, der fik hende til at stille sig i kø lidt før klokken otte fredag morgen. Foto: Jim Hoff
Fredag slog Aldi dørene op til deres nye, større forretning på Hjortsvangen i Give. Indretningen er i Aldi-sammenhæng helt ny, og der er næsten dobbelt så meget plads til varer sammenlignet med den tidligere butik.

Give: Toiletpapir, cornflakes, tandpasta og franskbrød i bake-off-afdelingen. Snorlige står det og de andre varer på rad og række langs de brede gange.

Faste og nye kunder har fået væsentlig mere plads, når de handler dagligvarer i Aldi på Hjortsvangen i Give. Et salgsareal på 818 kvadratmeter erstatter de tidligere, ældre rammer, der tilsvarende havde 461 kvadratmeter med salgsvarer.

Fredag morgen kunne en glad butikchef Xhevat Beqiri se borgmester Jens Ejner Christensen (V) klippe den røde snor, inden de første kunder strømmede ind til den veltrimmede forretning.

Annonce
Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen (V), får hjælp af Aldi Danmarks salgschef, Bo Otzen, til at klippe den røde snor til den butikken. Foto: Jim Hoff

De seneste dage har Xhevat Beqiri og de øvrige medarbejdere knoklet for at blive klar til åbningsdagen. Op til 12 timer om dagen har de brugt i forretningen, som er den første med lige netop den indretning i alle Aldis over 180 danske butikker. Med solceller på taget er den ligeledes den første af kædens forretninger, der sigter efter at være selvforsynende med strøm.

- Kunden i fokus har været det absolut vigtigste for os i arbejdet med at bygge den nye butik, fortalte salgschefen for Aldi Danmark, Bo Otzen, da han holdt tale kort inden åbningen klokken otte.

- Det er altid dejligt, når man ser vækst og en trang til at vokse i den her del af Vejle Kommune her i Give, lød det fra borgmester Jens Ejner Christensen.

Den gamle butik har været åbent under hele opbygningen af den nye Aldi. Blandt tiltagene i den nye butik er en centralt placeret frugt- og grøntafdeling. Foto: Jim Hoff

Flere parkeringspladser på vej

Kort efter kunne kunderne strømme ind i den nye butik, der uddelte blomster og skrabelodder til de, der fredag var blandt de første, der købte varer ved en af de tre kasser.

Blandt dem var Birthe Jensen. Hun kom hverken for blomster eller skrabelodder. Tidspunktet passede bare med, at hun alligevel skulle ud og handle. Også de seneste måneder, hvor Aldi har haft begrænset plads grundet flytningen, har hun trofast handlet i Aldi på ugentlig basis.


Det er spændende med en ny butik, og vi vil kæmpe meget for at give vores kunder en god oplevelse, når de kommer her

Xhevat, Beqiri, butikschef Aldi


En glad og spændt butikschef Xhevat Beqiri kort inden åbningen. Siden sidste uge har han og de ni medarbejdere arbejdet hårdt for at gøre butikken klar til første åbningsdag. Foto: Jim Hoff

Det er ikke kun indenfor, de seneste måneder har været anderledes. Udenfor butikken har en stor del af parkeringspladsen været inddraget undervejs i byggeprocessen, og det kan have holdt nogle kunder væk, fortæller butikschef Xhevat Beqiri. Derfor ser han også ekstra meget frem til at tage den nye forretning i brug.

- Det er spændende med en ny butik, og vi vil kæmpe meget for at give vores kunder en god oplevelse, når de kommer her, siger Xhevat Beqiri.

Når nedrivningen af den tidligere butik er fuldført, råder Aldi over 80 parkeringspladser til kunder.

Åbning af Aldi 13. oktober. Foto: Jim Hoff
Annonce
Vejle For abonnenter

DF'er sagde nej til ekstra millioner til ældreområdet: Korrekt - jeg ville ikke bryde rammen, men vi fik meget til ældre

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Mor mishandlede 7-årig datter og skjulte sammen med sin mand lillesøsteren for kommunen

Vejle For abonnenter

Vejles mest omdiskuterede byggegrund er under forvandling: Det nedrivnings-dømte posthus er blevet pakket ind

Debat

Karen Klint skriver om overmedicinering af vores gamle og om at blive gammel – og sur?

Debat

Dansk Folkeparti anklages for at have svigtet de ældre under budget-behandlingen i Vejle Kommune: Hvad ville Pia Kjærsgaard have gjort?

Jelling

Asylcentret i Sandvad genåbner: Skal huse flygtninge med særlige behov

Hedensted For abonnenter

Simon er snart SOSU-assistent: Folk spørger, hvorfor jeg vil tørre andre bagi. Men hvad nu, hvis det var mig selv?

Danmark

Vil af med Thulesen Dahl: DF-lokalformand opfordrer Pia Kjærsgaard til tage formandsposten

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Skovsvin efterlyses: Hans Dahls skovvej er spærret af affaldsbjerg - den der har 'tabt' det må gerne afhente sit skidt

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Erhverv For abonnenter

Kræftpatienter valfarter til Vejle: Kirsten sørger for, at parykken og brystprotesen sidder som den skal

Egtved For abonnenter

Tove får ondt i maven, når hun tænker på den kommende vinters snerydning: - Vejsalt ødelægger min smukke have

Alarm 112

'Jeg skal dræbe dig': 27-årig varetægtsfængslet efter vold og dødstrusler i Vestergade

Annonce