Annoncørbetalt indhold

Mere sammenhold og dynamik på arbejdspladsen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En af de vigtigste ting, hvis man gerne vil have, at ens virksomhed får succes, er selvfølgelig at få sin ydelse eller sit produkt ud til den brede offentlighed, eller i hvert fald den målgrupper man regner med skal købe produktet. Men det bliver straks lidt mere kompliceret, når man rent faktisk skal finde ud af, hvordan man lige får udbredt sit firma, så endnu flere mennesker kender til det.

Herunder får du lidt inspiration til, hvad du som virksomhedsejer kan gøre for at få din virksomhed ud i offentligheden. Der er en mere gammeldags og analog metode, som faktisk stadig holder, og så er der selvfølgelig metoden, hvor du bruger digitaliseringen til din fordel. Se mere her.

Annonce


Den analoge metode: merchandise med logo

Selvom digitaliseringen fylder meget i disse moderne tider, også når det kommer til virksomhedsstrategi, så holder de gode gamle, analoge metoder altså også stadig. Det er særligt metoden, hvor man bruger reklameartikler og merchandise med logo til at udbrede sin virksomhed.

De fleste har sikkert på et eller andet tidspunkt modtaget en nøglering, drikkedunk eller lignende på gaden, hvor der altså er et eller andet firmas logo på. Det er altså noget, du kan gøre, for at endnu flere mennesker bliver opmærksom på, hvad dit firma hedder, hvordan logoet ser ud, og hvilken ydelse I tilbyder. Så få eksempelvis fremstillet nogle nøgleringe med logo, som I deler ud på gaven, ligger i goodiebags eller sender med, når jeres kunder køber en pakke. Det kan faktisk sagtens være effektivt, for det bringer netop jeres logo og firmanavn ud til flere mennesker – og skaber dermed mere synlighed.


Fokus på sociale medier

Den mere oplagte metode til at få virksomheden ud i offentligheden er selvfølgelig at bruge sociale medier. Der er rigtig mange, der benytter sig af de sociale medier, både unge og gamle, og derfor er det også et ideelt sted at sprede sit budskab, som mange virksomheder gør.

Hvis man vælger at bruge sociale medier til at udbrede sit produkt og sin virksomhed, er det dog en rigtig god ide at lave en undersøgelse af sin målgruppe, så man netop ved, hvilke sociale medier, man skal vælge at fokusere på. Hvis det er den ældre generation, skal man måske primært vælge Facebook, og hvis det derimod er de unge mennesker, kunne det være et medie som Instagram, som netop er meget populært blandt de unge mennesker i dagens Danmark.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.