x
Annonce
Vejle

Mere spiritus end kørekort: Politiet på trafikkontrol i Børkop

Sydøstjyllands Politi gennemførte en trafikkontrol mandag ved Børkop. Arkivfoto

Børkop: Sydøstjyllands Politi gennemførte en fartkontrol i Børkop mandag. Flere bilister blev ved den lejlighed noteret for forskellige forseelser.

Klokken 15.10 mandag blev en mand stoppet på Søndergade i Børkop. Han er 32 år og fra Børkop-egnen. Han kan nu se frem til en bøde for at køre uden kørekort.

Klokken 17 stoppede patruljen en bilist på Skolebakken i Børkop. Det viste sig, at han kørte i spirituspåvirket tilstand, så han blev taget med på stationen til udtagning af blodprøve. Der er tale om en mand på 57 år fra Børkop.

Klokken 17.05 blev en mandlig bilist standset på Vognvadvej. Hans forseelse viste sig at være dobbelt, da han både kørte i spirituspåvirket tilstand og uden kørekort. Bilisten er en 59-årig mand fra Børkop-egnen.

Men politiet var også andre steder mandag. Således stoppede en patrulje mandag klokken 12.52 en bilist på Bommerhavevej mellem Østengård og Skibet vest for Vejle. Han måtte en tur med på politigården for at afgive en blodprøve, da omstændighederne tydede på, at han var påvirket af spiritus. Den pågældende er en mand fra Ødsted på 60 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce