Annonce
Navne

Mette Bock har fået en ny post i medieverdenen

- Nu skal jeg åbne et nyt kapitel i mit liv. Jeg skal lige trække vejret, og så skal jeg finde ud af, hvad jeg skal bruge min tid på, sagde Mette Bock, efter det glippede forsøg på at blive valgt til Europa-Parlamentet i sommers. Nu har hun fået plads i en fondsbestyrelse. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Horsens: Fhv. kultur- og kirkeminister Mette Bock, Horsens, og Anna Schram Vejlby, museumsinspektør ved Den Hirschsprungske Samling, er indtrådt i bestyrelsen for Den Berlingske Fond.

De afløser henholdsvis redaktionschef Thomas Bernt Henriksen og direktør Henriette Kinnunen, der er tiltrådt stillinger i Berlingske Media.

Den Berlingske Fond er en selvejende institution, der ejer udgiverrettighederne til de Berlingske publikationer, ligesom den støtter almenvelgørende formål, herunder aktiviteter af særlig interesse for pressen.

Mette Bock har tidligere spillet en fremtrædende rolle i medieverdenen, bl.a. som ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør for JydskeVestkysten og Syddanske Medier og som programdirektør i DR.

Fondsbestyrelsen består nu af formand Bjørn Høi Jensen, Fritz H. Schur, Johan Hegermann-Lindencrone, Anna Libak, Anders Krab-Johansen, Anna Schram Vejlby og Mette Bock.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Give

7-Eleven går med mod madspild

Annonce