Annonce
Vejle

Mette Frederiksen i Vejle: Det vil danskerne tale om

Mette Frederiksen er på benene igen og gik lørdag formiddag på gaden i Vejle for at støtte de lokale kandidater og dele roser ud.

Vejle: "Baby we were born to run"....

Til tonerne af Bruce Springsteens "Born To Run" rullede Socialdemokratets formand og statsministerkandidat Mette Frederiksen ind på Rådhustorvet med partiets valgbus lørdag formiddag, hvor omkring 100 vejlensere stod klar til at tage imod landets måske kommende statsminister.

Ud over lokale partifæller, der alle var mødt frem i røde jakker, benyttede mange vejlensere lejligheden til at trykke hånd og få taget et foto sammen med Mette Frederiksen, der efter sin raskmelding er på turné i hele landet for at promovere de lokale S-kandidater.

Ifølge hende er der ét emne, som danskerne vil tale om, når hun dukker op.

- Det, der optager folk og som de vil snakke om, er velfærd. Det er det overordnede emne, som de fleste bringer på banen, når jeg er ude. Min oplevelser er, at folk bekymrer sig om nedslidning, om normering og om, at personalet på vores sygehuse, plejehjem og institutioner har alt for travlt, lød det fra Mette Frederiksen, der efter et forholdsvis kort stop i Vejle steg ombord på bussen igen for at nå de næste arrangementer i Fredericia og Odense.

Omkring 100 vejlensere var mødt op for at tage imod Mette Frederiksen (S) og der blev delt både krammere og roser ud. Foto: Socialdemokratiet

Roser og CO2

I Vejle gik de to lokale kandidater René Vilstrup-Bie og Birgitte Vind med partiformanden på gågaden for at dele røde roser ud, og ifølge Birgitte Vind var de forberedt på eventuelle spørgsmål om rosernes CO2-aftryk. Et spørgsmål, som Mette Frederiksen blev konfronteret med fredag af gymnasielever i Aalborg.

- Vores roser er fra Holland og ikke fra Afrika, fortalte Birgitte Vind, der ligesom sin formand vurderer, at velfærd er valgets tema.

- Det er det emne, jeg oftest konfronteres med. Klima er også et emne, som mange går op i. Særligt de unge. Derudover er der faktisk også mange, der nævner, at de er kede af, at regionerne skal nedlægges, fortalte Birgitte Vind, før hun og René Vilstrup-Bie fortsatte op ad gågaden sammen med Mette Frederiksen.

Annonce

- Svært at trænge igennem

Lidt derfra stod kandidat til EU-Parlamentet Christel Schaldemose (S) og måtte konstatere, at langt de fleste af de forsamlede forlod Rådhustorvet sammen med folketingskandidaterne.

- Det giver nok - desværre - et meget godt billede af interessen. Det er svært at trænge igennem, når folketingsvalget ligger oven i EU-valget. Det er rigtig ærgerligt, men sådan er vilkårene. Mit billede er helt klart, at det, der optager danskerne mest i forhold i til EU, er klima og miljø. Det er både unge og ældre, og jeg har faktisk aldrig oplevet det så tydeligt før ved andre valg, lød det fra Christel Schaldemose.

Christel Schaldemose (S) stiller op til Europa-Parlamentet og hun måtte erkende, at det er svært at trænge igennem, når der samtidigt er valg til Folketinget. Foto: palle Søderberg
René Vilstrup-Bie (S) fik en krammer af partiformand Mette Frederiksen, da hun lørdag formiddag ankom til Vejle. Foto: Socialdemokratiet
Annonce
Vejle For abonnenter

20-årige Mathilde var halvanden time fra at dø: Nu er hun tjener med en halv arm

Danmark

Lørdagens coronatal: 358 blev konstateret smittet det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Drikkevand bliver dyrere: Vandværker betaler landmænd for at droppe sprøjtemiddel

Vejle For abonnenter

Sidst jeg græd, var da hun døde: Mød Jens Peter i serien "Mennesker"

Hedensted

Hvad mit handicap er? 34,8 - og et amputeret ben

Kultur

Se alle billederne: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik tog sig god tid til at se Jellingstenene og Kongernes Jelling

Billund

Sjællandsk tophold snuppede to point i Grindsted: - Vi tabte til et smartere hold

Vejle For abonnenter

DF'er sagde nej til ekstra millioner til ældreområdet: Korrekt - jeg ville ikke bryde rammen, men vi fik meget til ældre

Alarm 112

30-årig københavner kørte meget slingrende på Vejlefjordbroen

Vejle

Se video fra mindehøjtidelighed: Formand for Vejle Cykel Motion kørte med Chris Anker Sørensen dagen før ulykken

Danmark For abonnenter

Fem børn mistede deres mor: 35-årige Nanna døde på sin søns fødselsdag

Hedensted For abonnenter

Dora mistede som 56-årig sit job og sin identitet: Nu er hun snart SOSU-assistent med masser af overskud

Vejle For abonnenter

Vejles mest omdiskuterede byggegrund er under forvandling: Det nedrivnings-dømte posthus er blevet pakket ind

Egtved

Stemningen var eksplosiv, men økonomien løb kun lige rundt: Alligevel afløser festival det, som alle har kendt til gennem mange år

Annonce