Annonce
Billund

Mette Roed stiller op for Venstre: Vi har så meget at byde på her i Billund Kommune

Mette Roed sammen med Venstres borgmesterkandidat, Stephanie Storbank, og hedepigen foran rådhuset i Grindsted. Mette Roed er med på Venstres hold til kommunalvalget. Privatfoto
Mette Roed, 51 år, stiller op for Venstre, når der er kommunalvalg. Hun vil arbejde for, at flere indpendlere får øjnene op for kommunens fortræffeligheder.

Grindsted: Mette Roed, 51-årig og fra Grindsted, stiller op for Venstre til kommunalvalget den 16. november.

Mette Roed er født og opvokset i Grindsted og som datter af en af byens detailhandlere, Ove Jensen, Galleri Torvet, har hun byens historie med i rygsækken.

- Jeg er Grindstedpige med stort G, nærmest en hjemmefødning, men på den gode måde, siger Mette Roed, der synes, at Grindsted og Billund Kommune er et rigtig godt sted at bo og leve.

Annonce

Det vil hun gerne arbejde for, at flere får øjnene op for.

- Jeg synes, at man er heldig, når man bor i Billund Kommune, en kommune der har alt – det skal vi bare være bedre til at få fremhævet og fortalt, lyder det i en pressemeddelelse fra Mette Roed.

Hun vil blandt andet arbejde for, de mange indpendlere får øjnene op for, hvor meget Billund Kommune har at byde på, så de får lyst til at bosætte sig i kommunen.

Kendskab til kommunen

Hun er uddannet civiløkonom og arbejder som stabskonsulent i arbejdsmarkedsafdelingen i Billund Kommune. Dermed har hun også et stort kendskab til den kommunale forvaltning.

- Det er borgernes velfærdsønsker, vi som fremtidige politikere skal forvalte på bedste vis, inden for de mulige økonomiske rammer. Vi skal stadigt være selvkritiske og stræbe efter at blive endnu bedre - og det vil jeg bidrage til, siger hun.


Jeg synes, at man er heldig, når man bor i Billund Kommune, en kommune der har alt – det skal vi bare være bedre til at få fremhævet og fortalt.

Mette Roed


Mette Roed er samlevende med John og har tre børn: Victor på 24 år bor i Dubai, og tvillingerne Bastian og Benedicte på 17 år går på kostskole. I sin fritid spiller Mette Roed golf i Gyttegaard, er kunstinteresseret og bruger tid på sine to ruhårede dværggravhunde.

Annonce

God energi

Stephanie Storbank, Venstres borgmesterkandidat, er glad for at få Mette Roed med på holdet:

- Jeg blev rigtig glad, da Mette fortalte, at hun ville stille op for Venstre til kommunalvalget. Mette har ikke blot et stort kendskab til den kommunale forvaltning, men også et stort kendskab til Grindsted og byens historie.

- Derudover stråler hun af god energi og engagement, siger hun ifølge pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Peanutbutter-banana-sandwich og portugisiske grillspyd: Det har der været serveret på Vejlegården siden fagkonflikten

Erhverv

De seks vigtigste ting, du skal læse, for at forstå konflikten på restaurant Vejlegården

Annonce