Annonce
Trekantområdet

MG&BK Gymnastik vil hjælpe folk med en god idé

Her ses bestyrelsen for MG&BK Gymnastik, der har hold for personer i alle aldre. PR-foto
Annonce

Middelfart: Har du en god idé inden for gymnastikkens verden?

Så vil MG&BK gymnastik gerne høre fra dig, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

”MG&BK gymnastik opfordrer enhver, der måtte sidde med en god ide til et hold, til at henvende sig til gymnastikafdelingen. Det gælder også instruktører som kunne have interesse i at køre et hold. Vi kan være behjælpelige med at finde lokaler, redskaber, søge tilskud, kurser og meget mere. Så tøv ikke med at kontakte os!”, skriver foreningen.

Foreningsleder for MG&BK´s gymnastikafdeling Lykke Henriksen finder glæde i at følge udviklingen hos de frivillige instruktører.

- Sejren vores frivillige oplever, når de står med gymnaster som gradvist mestrer flere og mere komplekse øvelser, er det fedeste at være vidne til som foreningsleder, siger Lykke Henriksen.

Hun og resten af foreningens bestyrelse mødtes i juni, hvor de fik alle detaljer på plads til den nye gymnastiksæson der starter i uge 36.

Som noget nyt har foreningen nu indført forhåndstilmelding.

”Bestyrelsen håber med dette tiltag, at kunne forhindre overfyldte hold, hvilket giver mindre tid til den enkelte. Til gengæld er man så også sikret en plads på holdet. Tilmelder man sig, og inden for de to første træninger kan se, at det ikke er noget for en, så kan man få sine penge retur.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce