Annonce
Erhverv

Michael har netop solgt en af Vejles mest historiske restauranter: Nu afsløres hans nye job

43-årige Michael Bøgild har været en del af Restaurant Vedelsborg i adskillige år. Nu har han solgt restauranten og har i stedet fået job i Nørreskoven. Arkivfotos: Flemming Larsen og Mette Mørk
I sportsterminologi er der tale om en ganske interessant transfer, når Michael Bøgild, der er kendt fra Restaurant Vedelsborg, skifter tilværelse fra arbejdsgiver til lønmodtager.

Vejle: Det er ikke mange dage siden, at Michael Bøgild afslørede, at han havde solgt Restaurant Vedelsborg. En restaurant, han har været en del af i 21 år.

- Det er en mærkelig følelse, det at have solgt sit livsværk. Jeg har grædt som pisket, for det har været hele mit voksne arbejdsliv, og jeg kan fortsat blive overvældet over den kærlighed, jeg har mødt fra restaurantens mange stamgæster, sagde Michael Bøgild om salget, der officielt går igennem 1. august.

Dermed er der ikke mange måneder tilbage i hans kapitel som indehaver af Restaurant Vedelsborg. Men når dette kapitel er slut, ved han allerede, hvad han i stedet skal beskæftige sig med.

Annonce

To vigtige opgaver

Således kommer arbejdsadressen fremover til at hedde Roms Hule 6, hvor han pr. 1. august tiltræder i stillingen som hospitality- og konferenceansvarlig i Vejle Boldklub.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Vi har ansat Michael Bøgild til to vigtige opgaver. Først og fremmest ønsker vi at løfte oplevelsen for vores VIP-gæster ved at opgradere hospitalityoplevelsen til vores hjemmekampe, og dernæst tror vi på, at vi ved at ansætte Michael kan skrue op for de muligheder, vores tre lounger rummer, når det kommer til dagsarrangementer, events, firmadage med videre, udtaler salgschef Mads Bro Hansen ifølge klubbens hjemmeside.

Michael Bøgild fortæller til hjemmesiden, at han har været del af VB's netværk, siden han begyndte som selvstændig.

- Det er på mange måder en stilling i forlængelse af mit virke som selvstændig, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet 1. august, siger Michael Bøgild.

Annonce

Ny ejer er stadig hemmelig

Hvem der er den nye ejer af Restaurant Vedelsborg er endnu ikke officielt.

- Køberen har nogle ting, han skal have afsluttet, forklarede Michael Bøgild for nylig.

Restauranten er placeret i Vedelsgade 59.

Rundt om Vedelsborg

  • Arkitekt Frits Jensen har tegnet huset, hvor Restaurant Vedelsborg ligger. Det stod færdig i marts 1908, og den første ejer af restauranten hed I.C. Christensen.
  • Stedet har gennem årene været på mange hænder. Sådan var det indtil 1941, hvor restaurationen blev omdannet til et værtshus - som var i drift, helt indtil til nu afdøde Bo Engelbrecht i 1996 sammen med hustruen Maria omdannede stedet til Restaurant Vedelsborg. ​
  • I 2000 overtog Brian Laugesen restauranten og lagde stilen, som blev videreført af Michael Bøgild, der er udlært i restauranten.
  • 1. januar 2004 overtog han sin læreplads sammen med tre kolleger, Dennis Ebbesen, Jonas Bernhardt, og Joakim A. Hansen.
  • To år senere blev kvartetten til duo, bestående af Michael Bøgild og Jonas Bernhardt, inden Bøgild selv overtog restauranten i 2008.


Det er på mange måder en stilling i forlængelse af mit virke som selvstændig, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet 1. august.

Michael Bøgild
Annonce

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Kultur For abonnenter

'Slik mig op fra slap': Pinlige pornopoeter skæmmer musikfestival - hvordan kan Suspekt blive ved at slippe afsted med den slags klamheder to år efter Sofie Lindes berømte tale?

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Se fredagsbillederne fra Jelling: virkelig seje festivalgæster fik vand og teltfester

Jelling Musikfestival For abonnenter

Se alle billederne af Andreas Odbjerg og Tobias Rahim: To store mænd spillede på to alt for små scener

Kultur

For 50 år siden fik grand prix-stjernen fra Ansager sin debut i barndomsbyen: - Jeg spillede og sang af hjertets lyst, og det er jo aldrig en dårlig indgang til tingene

Erhverv For abonnenter

Medarbejderstaben er fordoblet: Nu udvider Grindsted-virksomhed med 2200 kvadratmeter

Jørn frygter, han dør, før han får svar: Nu tager patienter sagen i egen hånd

Alarm 112

Højgravid kvinde og mindre barn i alvorligt færdselsuheld: Tre personer sendt på skadestuen

Vejle For abonnenter

Mågekoloni er brast sammen: Derfor har flere tusind truede hættemåger forladt Vejle - John ærgrer sig, mens andre er glade

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Alarm 112

Taxatur fra Jelling Musikfestival endte med at koste 6000 kroner: Nu er sagen meldt til politiet

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Erhverv For abonnenter

Her render de ansatte ikke af pladsen: Martin og Frank fejrer jubilæum som mekanikere

Billund For abonnenter

Billund Lufthavn har forslag, der kan gøre det lettere for rejsende at komme til Aarhus: Derfor siger borgmesteren nej tak

Debat For abonnenter

Hvad så, din lille gris af en festivalgæst? Avisens selvudråbte 'gammelsmølf' opfordrer dig til at gøre som tyskerne

Annonce