Annonce
Sport

Michael Nielsen får debut mod erfaren bulgarsk mester

Michael Nielsen skal møde en erfaren bulgarer i sin debutkamp som professionel. Foto: Morten Pape
- Min modstander slog en englænder med syv sejre på stribe ud og er nummer 350 i verden, siger Michael Nielsen.

Horsens: Michael Nielsen, 27-årig dansk mester i bantamvægt fra BK Vitus Horsens, debuterer på lørdag som professionel ved Team Sauerlands stævne i Forum Horsens.

- Jeg er meget spændt. Jeg kan ikke vente på at komme i ringen, siger han.

- Jeg skal møde en bulgarsk mester Stefan Sashov, der har 25 kampe og har slået en englænder med syv sejre i træk ud. Det har givet ham en plads som nummer 353 i verden.

- Det bliver en hård modstander, men jeg glæder mig bare til at møde en bokser på min egen vægt. Jeg har alt for ofte måttet give seks-otte kilo væk for at komme i kamp.

- Bulgareren er højrefodsbokser, men jeg har trænet meget med Frederik Hede Jensen. Han er også højrefodsbokser, så jeg møder velforberedt.

- Jeg har hørt så meget om professionel boksning. Nu glæder jeg mig at opleve det selv. Jeg agter at bokse både som amatør og professionel i den kommende tid. Man kan ikke bokse amatørkampe i tre uger efter sine prof-kampe, men det finder vi ud af, siger Michael Nielsen.

Han er adopteret fra Filippinerne.

- Dagen før min prof-debut skal jeg op i spansk til HF-eksamen. Jeg har også været en masse prøver for at blive færdig som fængselsbetjent, og jeg starter på fængslet i august, fortæller han.

Michael Nielsen har en dansk kæreste og et barn på halvandet år. Han har bokset 21 kampe som amatør. Han vandt det danske mesterskab i Holstebro i november sidste år og har bokset to kampe siden.

- Jeg har nerver på, men jeg har endnu ikke mødt nogen på min egen vægt, der havde en bedre fysik end mig, siger Michael Nielsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce