x
Annonce
Erhverv

Michelin-uddeling: MeMu beholdt sin stjerne

Restauratør-ægteparret Michael Munk og Mette Derdau, MeMu, kan se frem til et travlt forår og sommer i deres stjerne-restaurant. De bevarede deres ene Michelin-stjerne. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Den vejlensiske gourmet-restaurant er fortsat alene om at være repræsenteret på Michelin-stjernehimlen i Vejle - Restaurant Lyst havde ikke regnet med stjernestatus i år.

Vejle: Den vejlensiske gourmet-restaurant MeMu i Torvegade 9 er fortsat Vejles eneste Michelin-restaurant.

Det blev der ikke ændret ved, da der mandag aften blev delt Michelin-stjerner ud i Norge. Og dermed tyder alt på, at indehaverne af MeMu, restauratør-ægteparret Michael Munk og Mette Derdau kan se frem til et travlt forår og sommer i deres stjerne-restaurant.

Da parret i fjor bevarede deres Michelin-stjerne ved uddelingen i Aarhus, kunne parret i hvert fald se tilbage på et særdeles travlt år.

Dengang sagde parret til avisen, at de fortsat havde masser af ambitioner.

Annonce
Tanken hos køkkenchef Daniel McBurnie og teamet, er, at gastronomien skal spille sammen med naturen og især husets arkitektur. Restauranten fik ikke en stjerne denne gange, men det var heller ikke forventet. Foto: Mette Mørk

Rækker ud efter stjernerne

Ambitioner har Vejles nyeste gourmetrestaurant, Restaurant Lyst i Fjordenhus på Vejle Lystbådehavn, også:

- Vi åbnede først i efteråret. Da var løbet om at komme med i Michelin-guiden kørt, og derfor var det heller ikke realistisk. Men ambitionerne er der, siger Daniel Bro Schmidt, der er driftsdirektør for Kirk Johansen-familiens restauranter.

Udover Restaurant Lyst tæller familiens restauranter også Restaurant Remouladen.

Sammen med MeMu bevarede Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia også sin stjerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce